Testini atar mısın canım merak ettimmerhaba. Geçen ayın 8 inde adet olmuştum ve her ay 1 hafta erken oluyorum yani bu ayın 1 inde adet olmam gerekiyordu olmadım 9 gün geçti . Bugün aç karnına idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen sağlıkocağına gittim kan verdim kanı devlet hastanesine laboratuvara götür dediler götürdüm ve sonuç negatif çıktı. Sağlık ocağı 3 gün sonra yine gel kan alalım dedi. Böyle olan var mı benim gibi testte pozitif olup da kanda negatif çıkan aklım karıştı neden böyle olur ki okadar da heycanlanmıştım ki
Bu pozitif değil mi doktor da pozitif görünüyor dediTestini atar mısın canım merak ettim
E nabız da görmedim de daha sisteme düşmedi doktor negatif dediAynen bariz pozitif Kan testin ne çıktı?
Ya nasıl olur ki böyle anlamadım çok da istiyorum moralim bozuldu kanda çıkmayıncahamişsinkanda bendede cikmadi 7 haftalik bebegin sakali biyigi cikinca oyrendim
Kesin test yanlış ya boşuna umutlanmayayımAcaba kaç çıktı ki onu da merak ettim şimdi ayy artık bu test böylede yanlış olmasın ya
Yarın sabah aç karna birdaha yapıcam cuma günü kan vermeye gidicem bakalımidrar testini tekrar et cnm tekrar pozitif görürsen bi kan daha ver
Valla inşallah değildir.Kesin test yanlış ya boşuna umutlanmayayım
testinde belli zaten hamişsin morelini bozma bendede cikmadi hatta olur olmaz ilaclarda icdim hamis diyilim diye ama adet olmadim diye morelim dahada bozuldu sonra her gun test yapdim bigun sabah neqativ gece yapdim pozitivYa nasıl olur ki böyle anlamadım çok da istiyorum moralim bozuldu kanda çıkmayınca
İnşallah inşallah çok sağolValla inşallah değildir.
Ben silik çizgi görünce umutlanıp kan verince hayal kırıklığı yaşıyordum seninki bariz pozitif ve kanda negatif büyük hayal kırıklığı.
Belki 3 gün sonra yükselir bisy olur inşallah test yanlış değildir
Ay inşallah benimkide böyle olur çok dua ediyorum Allahın izniyle olur inşallah pkosluyum bi de oyuzden ihtimal vermıyordum sevinçten ağladım sabah görünce dediğin gibi olur inşallah olursa haber edeceğimtestinde belli zaten hamişsin morelini bozma bendede cikmadi hatta olur olmaz ilaclarda icdim hamis diyilim diye ama adet olmadim diye morelim dahada bozuldu sonra her gun test yapdim bigun sabah neqativ gece yapdim pozitivdoktora gitdim ohoo 7 haftalik
4 gozle bekliyorumAy inşallah benimkide böyle olur çok dua ediyorum Allahın izniyle olur inşallah pkosluyum bi de oyuzden ihtimal vermıyordum sevinçten ağladım sabah görünce dediğin gibi olur inşallah olursa haber edeceğim
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum 1 gün geçsin dedim
Aminnn cümlemize inşallah4 gozle bekliyoruminsallah rabbim gonlune gore versin