Gebelik testi pozitif çıktı. Hamile olabilir miyim ?(Fotograflı)

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Meraba kızlar. Size bişey daha sormak istiyorum. Ben bu ay adet döngümü atladım. 1 ay annemlerde kalmıstım gurbet gelini oldugum için. 4 haftadır evimdeyim ve eşimle sürekli ilişki halindeyiz. Şüphelenip test yaptım ve pozitif cıktı. Adet olmadan hamile kalınabilir mi ? Kafayı yıycem lütfen yardımcı olun. İkinci çizgi Silik çıktı aama yınede var. Olmasa çıkmazdı. Şaşkınım

Canım aynı durum bendede var insallah hamişizdir ben biraz daha beklemeye calisiyorum hazirda bi testim daha var ama o 2.cizgi koyulasana kadar beklicem

Teste çok geliyo oda yanıltabilir silik cizginin yanı sari olmuş mesela o yüzden dedim
Hııı o ondan dolayı değil. Ben baktım ailik çıktı çizgi bnde testi atmadım. Aradan baya gecti sonra aklıma geldi fotosunu çekip atmak ondan dolayı öyle çok beklediği için :)

Hııı o ondan dolayı değil. Ben baktım ailik çıktı çizgi bnde testi atmadım. Aradan baya gecti sonra aklıma geldi fotosunu çekip atmak ondan dolayı öyle çok beklediği için :)
Anladım canım yan kalmış demekki oraya toplanmış hadi inşallah o zaman

Benim test sonuçlarımda böyle çıkmıştı bir tane daha yapmıştım oda tek çizgiydi eczaneyi zengin ettim gebelik testi için 2tane 4veya5saat arayla yaptım ikisindede çizgiler silikti ertesi gün tekrar yaptım onda tek çizgiydi yok die doktora bile gitmedim şuan bata 3gün var ve benim hastalık belirtilerim yok sadece gögüslerimin etrafın koyulaşma var birde göbekten vajinaya doğru inan koyu kahve bir çizgi var öyle bir çizgim yoktu arada mide ekşimesi ve bulantısı oluyor aşırı yorgunluk uyku halim olur anlamadım gitti bana ne oluyor diye

Aahh su testler ne kadar yanıltıyor bizi ya. Binbir umutla inanıyoruz sonra hüsran oluyo sonu. İnşallah oyle olmaz ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…