- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Bende yarın tekrarlıycam. Bakalım.Canım aynı durum bendede var insallah hamişizdir ben biraz daha beklemeye calisiyorum hazirda bi testim daha var ama o 2.cizgi koyulasana kadar beklicem
İdrarı fazla damlatınca noluyo ki ?Testi tekrarla bence idrarı fazla damlatmissin gibi geldi inşallah vardır bebis
Teste çok geliyo oda yanıltabilir silik cizginin yanı sari olmuş mesela o yüzden dedimİdrarı fazla damlatınca noluyo ki ?
Hııı o ondan dolayı değil. Ben baktım ailik çıktı çizgi bnde testi atmadım. Aradan baya gecti sonra aklıma geldi fotosunu çekip atmak ondan dolayı öyle çok beklediği için :)Teste çok geliyo oda yanıltabilir silik cizginin yanı sari olmuş mesela o yüzden dedim
Anladım canım yan kalmış demekki oraya toplanmış hadi inşallah o zamanHııı o ondan dolayı değil. Ben baktım ailik çıktı çizgi bnde testi atmadım. Aradan baya gecti sonra aklıma geldi fotosunu çekip atmak ondan dolayı öyle çok beklediği için :)
İnşallah yaaa bakalım çok heycanlıyım içim içime sıgmıyor. :)))Anladım canım yan kalmış demekki oraya toplanmış hadi inşallah o zaman
İnşallah hayıelısıyla yaabence gebelik var
Tekrarladım yıne silik çıktı :/Canim tekrarladinmi testini merak ettim ayni durumda olunca
Benim test sonuçlarımda böyle çıkmıştı bir tane daha yapmıştım oda tek çizgiydi eczaneyi zengin ettim gebelik testi için 2tane 4veya5saat arayla yaptım ikisindede çizgiler silikti ertesi gün tekrar yaptım onda tek çizgiydi yok die doktora bile gitmedim şuan bata 3gün var ve benim hastalık belirtilerim yok sadece gögüslerimin etrafın koyulaşma var birde göbekten vajinaya doğru inan koyu kahve bir çizgi var öyle bir çizgim yoktu arada mide ekşimesi ve bulantısı oluyor aşırı yorgunluk uyku halim olur anlamadım gitti bana ne oluyor diyeMeraba kızlar. Size bişey daha sormak istiyorum. Ben bu ay adet döngümü atladım. 1 ay annemlerde kalmıstım gurbet gelini oldugum için. 4 haftadır evimdeyim ve eşimle sürekli ilişki halindeyiz. Şüphelenip test yaptım ve pozitif cıktı. Adet olmadan hamile kalınabilir mi ? Kafayı yıycem lütfen yardımcı olun. İkinci çizgi Silik çıktı aama yınede var. Olmasa çıkmazdı. ŞaşkınımEki Görüntüle 2119220 Eki Görüntüle 2119220 Eki Görüntüle 2119221
Aahh su testler ne kadar yanıltıyor bizi ya. Binbir umutla inanıyoruz sonra hüsran oluyo sonu. İnşallah oyle olmaz ikimiz içindeBenim test sonuçlarımda böyle çıkmıştı bir tane daha yapmıştım oda tek çizgiydi eczaneyi zengin ettim gebelik testi için 2tane 4veya5saat arayla yaptım ikisindede çizgiler silikti ertesi gün tekrar yaptım onda tek çizgiydi yok die doktora bile gitmedim şuan bata 3gün var ve benim hastalık belirtilerim yok sadece gögüslerimin etrafın koyulaşma var birde göbekten vajinaya doğru inan koyu kahve bir çizgi var öyle bir çizgim yoktu arada mide ekşimesi ve bulantısı oluyor aşırı yorgunluk uyku halim olur anlamadım gitti bana ne oluyor diye
Saol canım tesekkür ederim❤İns gönlünce olur hamileyken de Allah kucağına almayı nasip etsin
İnşAllah olmaz şuan tek umudum reglimin geçikmesiAahh su testler ne kadar yanıltıyor bizi ya. Binbir umutla inanıyoruz sonra hüsran oluyo sonu. İnşallah oyle olmaz ikimiz içinde
Hayırlısı bakalım. Bnm testte bişy çıkmadı gibi. Yınede atmadm belki çıkar diye. Ahhh ya herşeyden bi umut bekliyorzİnşAllah olmaz şuan tek umudum reglimin geçikmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?