Evet erken dönemde iseniz tabiki yükselecektirHerkese merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim doğurganlıgın yüksek olduğu günde esimle ilişkimiz oldu 13saat sonra ppone diye bir ertesi gün hapı içtim adet günümden beş gün önce kahverengi bir kanamam oldu cok kısa sürdü sonra prodictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim bhcg 0.1cıktı sağlık ocağı tekrarlamak gerekiyor dedi böyle seyler yaşayan var mi hormon seviyesi sonradan yükselen
Gebelik kana 8. Günde geçer idrara ise daha geç. Adetiniz kaç gün geçti ? 0.1 sonucuna göre hamile değilsiniz. Hamileliğinizin başında bile olsanız değer bu olmamalı. Ya kan sonucunuzda ya idrar testiniz de yanlışlık var.
bende anlamadım ben en son 15 martta regl olmustum 26sında ilişkiden sonra normal adet tarihimden 5 gün önce iki gün süren kahverengi bi kanama geçirdim ama cok az başka adet yaşamadım su ana kadar bu konularda aşırı acemiyim ertesi gün hapı yüzünden mi böyle oldu diye düşündüm test pozitif çıkınca cok sasırdımGebelik kana 8. Günde geçer idrara ise daha geç. Adetiniz kaç gün geçti ? 0.1 sonucuna göre hamile değilsiniz. Hamileliğinizin başında bile olsanız değer bu olmamalı. Ya kan sonucunuzda ya idrar testiniz de yanlışlık var.
Hakikaten garip bir durum olmuş 3 gün kanamam oldu deseydiniz adet olmuşsunuz derdim fakat 2 gün için diyemiyorum. Çoktan kana gecmesi lazımdı aslında. Adetiniz 1 ay geçikmiş. Hamileyseniz 2 ayın üzerinde olması lazım tahminibende anlamadım ben en son 15 martta regl olmustum 26sında ilişkiden sonra normal adet tarihimden 5 gün önce iki gün süren kahverengi bi kanama geçirdim ama cok az başka adet yaşamadım su ana kadar bu konularda aşırı acemiyim ertesi gün hapı yüzünden mi böyle oldu diye düşündüm test pozitif çıkınca cok sasırdım
Acaba prodictör testi güvenilir miHakikaten garip bir durum olmuş 3 gün kanamam oldu deseydiniz adet olmuşsunuz derdim fakat 2 gün için diyemiyorum. Çoktan kana gecmesi lazımdı aslında. Adetiniz 1 ay geçikmiş. Hamileyseniz 2 ayın üzerinde olması lazım tahmini
Kimyasal geçirmiş olabilirsinizHerkese merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim doğurganlıgın yüksek olduğu günde esimle ilişkimiz oldu 13saat sonra ppone diye bir ertesi gün hapı içtim adet günümden beş gün önce kahverengi bir kanamam oldu cok kısa sürdü sonra prodictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim bhcg 0.1cıktı sağlık ocağı tekrarlamak gerekiyor dedi böyle seyler yaşayan var mi hormon seviyesi sonradan yükselen
Kan testiyle evde yaptığım test arasında iki gün var hemen düşüyor mu değerlerKimyasal geçirmiş olabilirsiniz
O marka hakkında bir bilgim yok maalesefAcaba prodictör testi güvenilir mi
Tabikide düşüyor. Ben 31ile öğrendim gebeliğimi 2 gün spnra 3 e düştü ve gebelik testinde çizgide gitti.Kan testiyle evde yaptığım test arasında iki gün var hemen düşüyor mu değerler
Peki kimyasal gebelik sonlanırken kanama oluyor muTabikide düşüyor. Ben 31ile öğrendim gebeliğimi 2 gün spnra 3 e düştü ve gebelik testinde çizgide gitti.
Tabiki adet kanaması gibi olur yani normal adet olursun aslında.Peki kimyasal gebelik sonlanırken kanama oluyor mu
Ben işte o iki günlük kanama bitikten sonra üç dört gün sonra test yaptım pozitif çıktı o yüzden pozitif çıkması aklımı karıştırdı cünkü o kanamadan sonra kimyasal gebelikse çıkmıyormuş sanırımTabiki adet kanaması gibi olur yani normal adet olursun aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?