Gebelik testi pozitif ama kanda 0.1 bu ne demek

Srfe123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
6
3
1
32
Herkese merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim doğurganlıgın yüksek olduğu günde esimle ilişkimiz oldu 13saat sonra ppone diye bir ertesi gün hapı içtim adet günümden beş gün önce kahverengi bir kanamam oldu cok kısa sürdü sonra prodictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim bhcg 0.1cıktı sağlık ocağı tekrarlamak gerekiyor dedi böyle seyler yaşayan var mi hormon seviyesi sonradan yükselen

Gebelik testiniz yanlış çıktı muhtemelen. Kanda çıkması lazımdı. Gerçi kanda çıkmayıp hamileliğini öğrenen arkadaşlarda var. Adet olmazsanız testleri yenilemekte fayda var.

Evet erken dönemde iseniz tabiki yükselecektir

Gebelik kana 8. Günde geçer idrara ise daha geç. Adetiniz kaç gün geçti ? 0.1 sonucuna göre hamile değilsiniz. Hamileliğinizin başında bile olsanız değer bu olmamalı. Ya kan sonucunuzda ya idrar testiniz de yanlışlık var.

bende anlamadım ben en son 15 martta regl olmustum 26sında ilişkiden sonra normal adet tarihimden 5 gün önce iki gün süren kahverengi bi kanama geçirdim ama cok az başka adet yaşamadım su ana kadar bu konularda aşırı acemiyim ertesi gün hapı yüzünden mi böyle oldu diye düşündüm test pozitif çıkınca cok sasırdım

Hakikaten garip bir durum olmuş 3 gün kanamam oldu deseydiniz adet olmuşsunuz derdim fakat 2 gün için diyemiyorum. Çoktan kana gecmesi lazımdı aslında. Adetiniz 1 ay geçikmiş. Hamileyseniz 2 ayın üzerinde olması lazım tahmini

Acaba prodictör testi güvenilir mi

Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz

Tabiki adet kanaması gibi olur yani normal adet olursun aslında.
Ben işte o iki günlük kanama bitikten sonra üç dört gün sonra test yaptım pozitif çıktı o yüzden pozitif çıkması aklımı karıştırdı cünkü o kanamadan sonra kimyasal gebelikse çıkmıyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…