• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi önerisi verebilir misiniz ?

malika001

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
299
112
18
31
Kızlar selam yarın doktora kan vermeye gideceğim ama bana iyi sonuç verecek gebelik testi önerir misiniz bende laboquick testle yaptım dün silikti bugün biraz daha belirgin ama doktora gitmeden testlere öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz test nedir ?

Eklentiler

• IMG_8150.jpeg
    IMG_8150.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_8143.jpeg
    IMG_8143.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar selam yarın doktora kan vermeye gideceğim ama bana iyi sonuç verecek gebelik testi önerir misiniz bende laboquick testle yaptım dün silikti bugün biraz daha belirgin ama doktora gitmeden testlere öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz test nedir ?
Bu teste güvenebilirsin canım. Yarın ilk idrarla tekrar yap daha da koyulaşır inşallah

Bu test güvenilir canım kuruma çizgisi bile çıkarmaz. Hayırlı olsun gebeliğin ben de öğrendiğimde böyle silik çizgiydi hcg 78di

Bu test güvenilir canım kuruma çizgisi bile çıkarmaz. Hayırlı olsun gebeliğin ben de öğrendiğimde böyle silik çizgiydi hcg 78di
Eşim bebetime bir marka almış nöbetçi eczaneden bunu vermişle internette yanıltıcı diyorlar ama. Ben yaptım 5 10 dk olmadan çıktı . Ne kadar merak etmiyorum desem de ya var sa ya yoksa diye meraktan çatlıyırm valla

Eklentiler

• IMG_8173.jpeg
    IMG_8173.jpeg
    254,5 KB · Görüntüleme: 67
Canım laboquick ve awox var elimde ikiside bende hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı sen bence git direk kan ver

Eşim bebetime bir marka almış nöbetçi eczaneden bunu vermişle internette yanıltıcı diyorlar ama. Ben yaptım 5 10 dk olmadan çıktı . Ne kadar merak etmiyorum desem de ya var sa ya yoksa diye meraktan çatlıyırm valla
Yani ben 1 yıldır kullanıyorum canım hiç yanıltmadı. Tabi yine de test sonuçta eğer bozdularsa bilemem. Yarın doktora gidicekmişsin güzel haberler alırsın inşallah🤲

Kızlar sizce kuruma çizgisi midir ilk silik çıkarıp sonra koyulaşan 🥲

Eklentiler

• 20250102_221406.jpg
    20250102_221406.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 20250102_221609.jpg
    20250102_221609.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 60
Biliyorum çok güzel birseydir eminim darısı başıma ama bence kalp atışı duyana kadar kimseye
İnşallah sana da nasip etsin . Şuan duygularım karışık oysa çok hayalini kurdum bu anın ama kanda görmeyince doktor var demeyince sanki yok gibi . Hislerim korku, ya yoksa ya hevesim boşa giderse diye

Back
X