Kızlar selam yarın doktora kan vermeye gideceğim ama bana iyi sonuç verecek gebelik testi önerir misiniz bende laboquick testle yaptım dün silikti bugün biraz daha belirgin ama doktora gitmeden testlere öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz test nedir ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi önerisi verebilir misiniz ?
- Konu Sahibi malika001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.100
- 528
Bu teste güvenebilirsin canım. Yarın ilk idrarla tekrar yap daha da koyulaşır inşallahKızlar selam yarın doktora kan vermeye gideceğim ama bana iyi sonuç verecek gebelik testi önerir misiniz bende laboquick testle yaptım dün silikti bugün biraz daha belirgin ama doktora gitmeden testlere öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz test nedir ?
- 11 Mayıs 2024
- 636
- 266
- 18
- 19
AnladımPredictor ve Albi'den memnun kaldım ben hiç yanlış çıkarmadılarsnladık
Elimde bu testten varda başka testen de yapmak yanılma payımı düşürecek diye düşünüyorumBu teste güvenebilirsin canım. Yarın ilk idrarla tekrar yap daha da koyulaşır inşallah
Valla sen bilirsin ama güvenilir bi testElimde bu testten varda başka testen de yapmak yanılma payımı düşürecek diye düşünüyorum
- 25 Mayıs 2024
- 769
- 782
- 18
Bu test güvenilir canım kuruma çizgisi bile çıkarmaz. Hayırlı olsun gebeliğin ben de öğrendiğimde böyle silik çizgiydi hcg 78diKızlar selam yarın doktora kan vermeye gideceğim ama bana iyi sonuç verecek gebelik testi önerir misiniz bende laboquick testle yaptım dün silikti bugün biraz daha belirgin ama doktora gitmeden testlere öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz test nedir ?
Eşim bebetime bir marka almış nöbetçi eczaneden bunu vermişle internette yanıltıcı diyorlar ama. Ben yaptım 5 10 dk olmadan çıktı . Ne kadar merak etmiyorum desem de ya var sa ya yoksa diye meraktan çatlıyırm vallaBu test güvenilir canım kuruma çizgisi bile çıkarmaz. Hayırlı olsun gebeliğin ben de öğrendiğimde böyle silik çizgiydi hcg 78di
Eklentiler
- 30 Ağustos 2024
- 212
- 32
- 13
Canım laboquick ve awox var elimde ikiside bende hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı sen bence git direk kan verKızlar selam yarın doktora kan vermeye gideceğim ama bana iyi sonuç verecek gebelik testi önerir misiniz bende laboquick testle yaptım dün silikti bugün biraz daha belirgin ama doktora gitmeden testlere öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz test nedir ?
- 25 Mayıs 2024
- 769
- 782
- 18
Yani ben 1 yıldır kullanıyorum canım hiç yanıltmadı. Tabi yine de test sonuçta eğer bozdularsa bilemem. Yarın doktora gidicekmişsin güzel haberler alırsın inşallahEşim bebetime bir marka almış nöbetçi eczaneden bunu vermişle internette yanıltıcı diyorlar ama. Ben yaptım 5 10 dk olmadan çıktı . Ne kadar merak etmiyorum desem de ya var sa ya yoksa diye meraktan çatlıyırm valla
Yarın randevu aldım gideceğim şimdilik kimseye demedim eşim ve siz biliyorsunuzCanım laboquick ve awox var elimde ikiside bende hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı sen bence git direk kan ver
İnşallahYani ben 1 yıldır kullanıyorum canım hiç yanıltmadı. Tabi yine de test sonuçta eğer bozdularsa bilemem. Yarın doktora gidicekmişsin güzel haberler alırsın inşallah
- 30 Ağustos 2024
- 212
- 32
- 13
Biliyorum çok güzel birseydir eminim darısı başıma ama bence kalp atışı duyana kadar kimseye demeYarın randevu aldım gideceğim şimdilik kimseye demedim eşim ve siz biliyorsunuz
İnşallah sana da nasip etsin . Şuan duygularım karışık oysa çok hayalini kurdum bu anın ama kanda görmeyince doktor var demeyince sanki yok gibi . Hislerim korku, ya yoksa ya hevesim boşa giderse diyeBiliyorum çok güzel birseydir eminim darısı başıma ama bence kalp atışı duyana kadar kimseye
Va
Var gibi gözüküyor ne kadar sürede belli olduKızlar sizce kuruma çizgisi midir ilk silik çıkarıp sonra koyulaşan
5 dkVa
Var gibi gözüküyor ne kadar sürede belli oldu
O zaman vardır canım . Yarın sabah tekrar dene bence
İnşAllah teşekkür ederimO zaman vardır canım . Yarın sabah tekrar dene bence