Evet hamileyim şuan 10 haftalıkCanım ne oldu hamile misin , benzer durumu yaşıyorum seninle.
Merhaba benimde bat 15 Şubat yumurtlamanin 10. Gunu predictor marka erken gebelik testi yaptım bı bakarmisinix sizinde boylemiydi acabaMerhaba hanımlar.Ben adete 5 gün kala predictor yaptım çoook silik bir çizgi çıktı şüphelendim ve normal test aldım ertesi gün adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı direk.Ertesi gün yaptım 3 gün kala negatif.Dün yaptım yani 2 gün kala direk bariz pozitif fotoyu ekleyeceğim.Ama bu sabah yaptığım 2 test negatif.Hiç anlamadım ne olduğunu? Bu ne şimdi? Adet günüm yarın.Hiç gecikmez,gecikirse zaten pazartesi kan vermeye gidicem ama merak ediyorum bu yaşadığım ne yani? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Evet benim de böyleydi..Bir kaç gün sonra tekrarlarsanız daha net çıkarMerhaba benimde bat 15 Şubat yumurtlamanin 10. Gunu predictor marka erken gebelik testi yaptım bı bakarmisinix sizinde boylemiydi acaba
İnşallah gebeliktirEvet benim de böyleydi..Bir kaç gün sonra tekrarlarsanız daha net çıkar
İnşallah mutlaka haber veririm çok saolunHaber verin insallah hamilesinizdir
Canım salı günü kan verdim regilden 6 gün önceydi beta 10 çıktı bgn tekrar kan istediler bugünde beta 22 çıktı ama regilime daha 4 gün var nasıl senceNe yaptınız merak ettim hamilesinizdir insallah
Hayırlı olsun canım bence gayet iyi önemli olan adetin gecikince kaç olduğu ve artış..Canım salı günü kan verdim regilden 6 gün önceydi beta 10 çıktı bgn tekrar kan istediler bugünde beta 22 çıktı ama regilime daha 4 gün var nasıl sence
Şuan için iyi diyorsunuz yani İnşallah artışların güzel olur rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım bence gayet iyi önemli olan adetin gecikince kaç olduğu ve artış..
Şuan için iyi diyorsunuz yani İnşallah artışların güzel olur rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim ikinci gebeliğimde adetim 6 gün geçtiğinde 24 çıkmıştı beta.Geç döllenme olmuş belki öyledir.Adet gününde yaptırın doktora da gösterirsiniz sonucu daha iyi olurŞuan için iyi diyorsunuz yani İnşallah artışların güzel olur rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba sizinki gibi bir durumla karşı karşıyayım. Çok anlayamadım neden böyle oluyorMerhaba hanımlar.Ben adete 5 gün kala predictor yaptım çoook silik bir çizgi çıktı şüphelendim ve normal test aldım ertesi gün adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı direk.Ertesi gün yaptım 3 gün kala negatif.Dün yaptım yani 2 gün kala direk bariz pozitif fotoyu ekleyeceğim.Ama bu sabah yaptığım 2 test negatif.Hiç anlamadım ne olduğunu? Bu ne şimdi? Adet günüm yarın.Hiç gecikmez,gecikirse zaten pazartesi kan vermeye gidicem ama merak ediyorum bu yaşadığım ne yani? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
sizinkiler bariz pozitif amaMerhaba sizinki gibi bir durumla karşı karşıyayım. Çok anlayamadım neden böyle oluyorbata 4 gün kala yaptığım test üstteki daha belirgin, alttaki bugün yani bata 3 gün kala yaptığım biraz daha az belirgin gibi geldi ve bu yüzden üzüldüm. Anlayamadım neden böyle oldu sizin 2 gün kala pozitif, 1 gün kala negatif miydi? Ve kanda ne kadar çıktı değeriniz, regl gününde mi yaptırmıştınız testi?
Ben farklı markayla yapmıştım 2 gün kala o negatifti ama regl günümde kan verdim 49 çıktı 2 gün sonra 150 idi hamileymişimMerhaba sizinki gibi bir durumla karşı karşıyayım. Çok anlayamadım neden böyle oluyorbata 4 gün kala yaptığım test üstteki daha belirgin, alttaki bugün yani bata 3 gün kala yaptığım biraz daha az belirgin gibi geldi ve bu yüzden üzüldüm. Anlayamadım neden böyle oldu sizin 2 gün kala pozitif, 1 gün kala negatif miydi? Ve kanda ne kadar çıktı değeriniz, regl gününde mi yaptırmıştınız testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?