Geçen ay da aynı şey yaşandı. Silik çizgi çıktı sevindik ertesi gün kanda negatif oldu. Doktor progestronsan böyle çıktığını söyledi sonradan.Kimyasal olmuş olabilir
Bir de. Peki marka farkından ola bilirmi? Yani adetim daha gelmedi üç gün beş gün var.Kimyasal olmuş olabilir yine.
Kimi testler 5 hcg yi algiliyor. Kimisi 20, kimisi 50 den itibaren cizgi veriyor. Büyük ihtimalle kimyasali yakaladiniz yine.Bir de. Peki marka farkından ola bilirmi? Yani adetim daha gelmedi üç gün beş gün var.
Anladım. Teşekkür ederim.Kimi testler 5 hcg yi algiliyor. Kimisi 20, kimisi 50 den itibaren cizgi veriyor. Büyük ihtimalle kimyasali yakaladiniz yine.
Rica ederim gecikmeden test yapmayın bundan sonra. Kimyasali yakalamamış olursunuz.Anladım. Teşekkür ederim.
Rica ederim gecikmeden test yapmayın bundan sonra. Kimyasali yakalamamış olursunuz.
Hani söylüyorlar ya adet günündən sonra hormon değerlerine görü yalancı silik gösteriyormuş. O yüzden bu sefee erken bakim dedim.Rica ederim gecikmeden test yapmayın bundan sonra. Kimyasali yakalamamış olursunuz.
Yok oyle bir sey yok. Gecikmenin 3. 4. Günü yapmak en dogrusu.Hani söylüyorlar ya adet günündən sonra hormon değerlerine görü yalancı silik gösteriyormuş. O yüzden bu sefee erken bakim dedim.
Çok teşekkür ederim. Sanırım hamilesiniz inşallah sağlıklı kucağınlza alırsınız. Bende kanama başladı hamile değilmişim. Femarayla trdaviye başladım. ((Ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan testte silik görüyordum ama sonra kayboluyordu kan verdim 2.6 gibi bişey çıkmıştı negatif dediler kanama başladı bı gün sonra ama 3 gün sürmeden kesildi çok azdı zaten akıntıyla karışık gibiydi birkaç gün sonra bir gece rüya görüp çok etkilendim kalkıp kalan testi kullandım anında çift çıktı sonra sabah kan verdim değer 970 lerde çıktı ama ara ara bulaşık halinde kanama görüyordum 2 ay sürdü ama bu şekilde öğrenmiştim bir umut ariyorsunuz biliyorum suanki durumunuz ne onu da bilmiyorum ama bu ay olmazsa gelecek aylar için yada bunu okuyanlar için umut olsun düşük değer artıyor silikler canlanıyor negatif i görünce umudu kaybetmeyip daha bı güzel umutlu beklemek lazım her türlü ihtimal an meselesi
Hamileydim ama devamı gelmedi ancak öğrenince durum böyleydi şimdi her ay aynı şey olabilir diye düşük çıksa bile umudu kesmiyorum adet olunca bile bir sonraki e hevesle başlıyorum uzulmuyor muyum evet ama ilk aylardaki gibi kendimi heder etmiyorum sende öyle ol önce kendini iyi hisset sonra problemi düşün kuzum olsun tekrardan çalışma süresi geldi demek bu femara iyidir kullan ben memnunum şuan bu ay gonal f kullanıyordum hsgden sonra ara verince kendim iğne yapmak yerine femara kullandım çatlatma yaptırmadım iğne kullandığım tedaviyle aynı çıktı değer yani umutla bak gelecek ayaÇok teşekkür ederim. Sanırım hamilesiniz inşallah sağlıklı kucağınlza alırsınız. Bende kanama başladı hamile değilmişim. Femarayla trdaviye başladım. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?