• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi önce pozitif sonra negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı?

Rockolic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
15
1
1
28
Merhaba. 2 yıla yakındır evliyim. 6 ay bebek istemedik amma korunmak için özel bir şeyler de yapmatık. Daha sonra bebeğe karar verdik. Doktorlar hiç birimizde (prolaktin dışında) sorun olmadığını söylediler. Hatta femara ve çatlatma iğnesi sayesinde bir kere kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında da hiç bir şey olmadı zaten. Bu ay ovulyasyonn testi ile yumurtlama yakaladım. Amma testin sonucunu yanlış okudum diye deyerlendiremedik o günü. Amma yine de dayanamayıp 5 gün kalmış kaset test yapdım aynı idrarla iki teste de gözle görünür ikinci silik çizgi çıktı sonra gece yaptım çok solgunlaşmıştı sanki. Sabah yine bir test yapdım o da silikti tekrar bi test daha yaptım o ikinci çizgi daha belirgin gibi çıkmıştı. Bugün yeniden başka bir marka yaptım hiç bir şey çıkmadı adetime 4-5 gün var saınırım (adetim düzensiz sadece ovulyasyon günümü biliyorum diye batı tahminn ede biliyorum. Böyle olup gebe kalan varmı? Kendini çok çaresiz hiss ediyorum.

Ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan testte silik görüyordum ama sonra kayboluyordu kan verdim 2.6 gibi bişey çıkmıştı negatif dediler kanama başladı bı gün sonra ama 3 gün sürmeden kesildi çok azdı zaten akıntıyla karışık gibiydi birkaç gün sonra bir gece rüya görüp çok etkilendim kalkıp kalan testi kullandım anında çift çıktı sonra sabah kan verdim değer 970 lerde çıktı ama ara ara bulaşık halinde kanama görüyordum 2 ay sürdü ama bu şekilde öğrenmiştim bir umut ariyorsunuz biliyorum suanki durumunuz ne onu da bilmiyorum ama bu ay olmazsa gelecek aylar için yada bunu okuyanlar için umut olsun düşük değer artıyor silikler canlanıyor negatif i görünce umudu kaybetmeyip daha bı güzel umutlu beklemek lazım her türlü ihtimal an meselesi 😊

Ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan testte silik görüyordum ama sonra kayboluyordu kan verdim 2.6 gibi bişey çıkmıştı negatif dediler kanama başladı bı gün sonra ama 3 gün sürmeden kesildi çok azdı zaten akıntıyla karışık gibiydi birkaç gün sonra bir gece rüya görüp çok etkilendim kalkıp kalan testi kullandım anında çift çıktı sonra sabah kan verdim değer 970 lerde çıktı ama ara ara bulaşık halinde kanama görüyordum 2 ay sürdü ama bu şekilde öğrenmiştim bir umut ariyorsunuz biliyorum suanki durumunuz ne onu da bilmiyorum ama bu ay olmazsa gelecek aylar için yada bunu okuyanlar için umut olsun düşük değer artıyor silikler canlanıyor negatif i görünce umudu kaybetmeyip daha bı güzel umutlu beklemek lazım her türlü ihtimal an meselesi 😊
Çok teşekkür ederim. Sanırım hamilesiniz inşallah sağlıklı kucağınlza alırsınız. Bende kanama başladı hamile değilmişim. Femarayla trdaviye başladım. ((

Çok teşekkür ederim. Sanırım hamilesiniz inşallah sağlıklı kucağınlza alırsınız. Bende kanama başladı hamile değilmişim. Femarayla trdaviye başladım. ((
Hamileydim ama devamı gelmedi ancak öğrenince durum böyleydi şimdi her ay aynı şey olabilir diye düşük çıksa bile umudu kesmiyorum adet olunca bile bir sonraki e hevesle başlıyorum uzulmuyor muyum evet ama ilk aylardaki gibi kendimi heder etmiyorum sende öyle ol önce kendini iyi hisset sonra problemi düşün kuzum olsun tekrardan çalışma süresi geldi demek bu femara iyidir kullan ben memnunum şuan bu ay gonal f kullanıyordum hsgden sonra ara verince kendim iğne yapmak yerine femara kullandım çatlatma yaptırmadım iğne kullandığım tedaviyle aynı çıktı değer yani umutla bak gelecek aya 🥰

Back