- 18 Ekim 2022
- 15
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi nesrinmoms
-
Yani annelik heyecanı ile test yapılıyor ama aslında çok yanlış çünkü kendinizi de yanıltıyorsunuz. En sağlıklısı sabah ilk idrar ile yapılan gün içinde idrarınız seyreleceği için sonucu sizi yanıltır. Ertesi gün eğer negatife dönerse o zaman kimyasal gebeliktir değer düşüyordur. Bu da adet gecikmesini beklemeden yapılan testlerde oluyor genelde. Sonra da adet olunuyor zatenDün test yaptım toplam 3 test. İlki yarım saate yakın süreçte belki daha fazladır silik çizgi gösterdi diğer ikisi negatif çıktı hiç bir şekilde silik dahi göstermedi kafam karıştı sonuçta hormon algılıyor yanılma payı olabilir mi yalancı pozitif falan testlere bakar mısınız resimde yine pek belirgin değil ama hiç kuruma çizgisi gibi durmuyor kafam karıştı
Ewet maalesef yanıltabiliyor. Kaset testlerden alıp yapın erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarıyorDün test yaptım toplam 3 test. İlki yarım saate yakın süreçte belki daha fazladır silik çizgi gösterdi diğer ikisi negatif çıktı hiç bir şekilde silik dahi göstermedi kafam karıştı sonuçta hormon algılıyor yanılma payı olabilir mi yalancı pozitif falan testlere bakar mısınız resimde yine pek belirgin değil ama hiç kuruma çizgisi gibi durmuyor kafam karıştı
Ertesi gün yapmadım ikisini dün yaptım biri silik çizgi diğeri negatif birde bugün yaptım oda negatif çıktıYani annelik heyecanı ile test yapılıyor ama aslında çok yanlış çünkü kendinizi de yanıltıyorsunuz. En sağlıklısı sabah ilk idrar ile yapılan gün içinde idrarınız seyreleceği için sonucu sizi yanıltır. Ertesi gün eğer negatife dönerse o zaman kimyasal gebeliktir değer düşüyordur. Bu da adet gecikmesini beklemeden yapılan testlerde oluyor genelde. Sonra da adet olunuyor zaten
Kan verdim sonuç bekliyorum yarın alacağım ama merak ettim test mi bozuktukeşke günün geçmesiini beklesen
sabah ilk idrarla yap kesin sonuç çıkar inşallah
biri bozuk ama hangisiKan verdim sonuç bekliyorum yarın alacağım ama merak ettim test mi bozuktu
Kaset testler adet gecikmesinden sonra sonuç veriyor daha çok o yüzden erken gebelik testi tercih ettim ilk bebeğimde erken gebelik testi yaptım hemen pozitif gördüm erkenden kaset test negatif gösterirken üstelik aynı gün kan verdim beta 119 çıkmıştıEwet maalesef yanıltabiliyor. Kaset testlerden alıp yapın erken gebelik testleri yalancı çizgi çıkarıyor
Hayırlısı bakalım inşallah. İlk gebeligimde de erken gebelik testi yaptım 3 haftalıkken hemen çift çizgi yakaladım bunda bişey anlamadım 2 negatif bir pozitifbiri bozuk ama hangisi
sonuç inş pozitif çıkar .bizede haber ver
Testin bozuk olduğunu sanmıyorum bu testler çok hassas en ufak bir değer artışını bile tespit ediyor. Eğer bir sonraki negatif ise değer tekrar düşmüş demektir. İnşallah beklediğiniz gibi olur sonucunuzKan verdim sonuç bekliyorum yarın alacağım ama merak ettim test mi bozuktu
Hayır o döllenmeye göre değişiyor. Kaset test ile 5 gün önceden öğrenen bile var. Erken gebelik testi yanıltabiliyor dedim hepsi yanlış çıkıyor demedim. Pozitiften negatife dönmesinin sebebide yalancı çizgi olabilir diye yazdım. Bende silik çıkmıştı ama kan negatifti biraz araştırırsanız birçok şikayet var zatenKaset testler adet gecikmesinden sonra sonuç veriyor daha çok o yüzden erken gebelik testi tercih ettim ilk bebeğimde erken gebelik testi yaptım hemen pozitif gördüm erkenden kaset test negatif gösterirken üstelik aynı gün kan verdim beta 119 çıkmıştı
İkisini aynı gün yaptım 1 saat arayla ilki pozitif diğeri negatif bugün öğlen yaptım oda negatif bilmiyorum belki kimyasal biseylerde olabilir yakaladım değer geri düştü veya test hatası anlamadım işte kan sonucum çıksa bir rahat edeceğim. Aslında bebek istemiyorum 7 aylık bebegim var zaten korunuyodum şüphe edip test yaptımTestin bozuk olduğunu sanmıyorum bu testler çok hassas en ufak bir değer artışını bile tespit ediyor. Eğer bir sonraki negatif ise değer tekrar düşmüş demektir. İnşallah beklediğiniz gibi olur sonucunuz
Olabilir. Bebek istemiyorum zaten 7 aylık bebeğim var korunuyodum ama mide bulantısı yaşadığım için test yaptım böyle sonuçlar alınca kafam iyice karıştı kan verdim yarın alacağım sonucuHayır o döllenmeye göre değişiyor. Kaset test ile 5 gün önceden öğrenen bile var. Erken gebelik testi yanıltabiliyor dedim hepsi yanlış çıkıyor demedim. Pozitiften negatife dönmesinin sebebide yalancı çizgi olabilir diye yazdım. Bende silik çıkmıştı ama kan negatifti biraz araştırırsanız birçok şikayet var zaten
İlk idrarla yaptiginiz pozitif digerleri negatif cikmis olabilir mi? Cok kucukse oyledir yaniDün test yaptım toplam 3 test. İlki yarım saate yakın süreçte belki daha fazladır silik çizgi gösterdi diğer ikisi negatif çıktı hiç bir şekilde silik dahi göstermedi kafam karıştı sonuçta hormon algılıyor yanılma payı olabilir mi yalancı pozitif falan testlere bakar mısınız resimde yine pek belirgin değil ama hiç kuruma çizgisi gibi durmuyor kafam karıştı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğinizide sağlıkla büyütünOlabilir. Bebek istemiyorum zaten 7 aylık bebeğim var korunuyodum ama mide bulantısı yaşadığım için test yaptım böyle sonuçlar alınca kafam iyice karıştı kan verdim yarın alacağım sonucu
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğinizide sağlıkla büyütün
Teşekkür ederim Allah razı olsunBence de kimyasal. Gebelik istediğinizi sanarak üzmemek için çekindim söylemeye ama istemiyormuşsunuz zaten:) gebe değilsiniz bence. Bu arada Allah bağışlasın bebeğinizi
Bilemedim ki ya kimyasal gebelik yakaladım testte yada hatalı test olsa diğerlerinde pozitif çıkardi diye düşünüyorum kan sonucumda bir çıkmadı gittiİlk idrarla yaptiginiz pozitif digerleri negatif cikmis olabilir mi? Cok kucukse oyledir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?