• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi önce negatif sonra pozitif olan var mı?

mordunyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
18
5
1
35
Herkese Merhaba,

4,5 senelik evliyiz. Artık bebek düşünüyoruz aslında 1 senedir düşünüyoruz.
Size danışmak istediğim birşey var umarım yardımcı olabilirsiniz.

Eşimle yaşadığım ilişkinin 6. günü kasıklarıma kramp girdi. Bebek yerleşeceği zaman bu şekilde kramplar olabiliyormuş diye biliyorum.
Ardından başka bir belirti yaşamadım fakat regl tarihim bugün itibariyle 5 gün gecikti.
Normalde asla gecikmezdi. 28 günde 1 regl olurdum.
reglimin geciktiği 3. ve 4. gün kan testi verdim.

3. gün 0.1
4. gün ise 0.2 çıktı.

Sonuç negatif farkındayım fakat yine de insan umutlanıyor.

Son 2 gündür inanılmaz bir şekilde sağ kasığım ağrıyor böyle ağrımada değil krampta değil değişik tanımlayamıyorum yanıyor mu desem nasıl tanımlasam bilmiyorum.

Ayrıca karnımda da değişik birşeyler hissediyorum alt kısımda ama onu da tanımlayamıyorum.

Ayrıca her zaman değil bazen 3-4 gündür göğüs ucumda bir hassasiyet başladı.

Cumartesi günü regl olmaz isem 7 gün geçmiş oluyor. Sabaha randevu aldım. Fakat içim içime sığmıyor kaç senelik evliyim hiç böyle hissetmemiştim psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bir bebiş var tutunmaya çalışıyor öyle hissediyorum :(

Ya da tutunmaya çalışan bir kistim var :D Cumartesi günü anlayacağız.

Fakat böyle çok okudum önce beta hcg 0.1 gelmiş sonrasında gebe olduğunu öğrenmiş regli 17. gün geçtikten sonra vb.

Sizlerden de böyle bir durum yaşayıp sürpriz bir bebiş haberi alan oldu mu?

Herkese teşekkür ederim.

Umutlanip sonra üzülmeyin diye söylüyorum, imkansiz gibi gorunuyor. Regl gecikmeden once bile hcg degeri cok daha yuksek cikar gebelik varsa. Anlattığınız belirtilerin tamami geciken ama eninde sonunda olacak olan reglinizin belirtileri. Ayrica hamile olunca 5 aylik olana kadar karında hicbir sey hissedilmior. Su an karninizda hissetmeniz imkansiz

Umutlanip sonra üzülmeyin diye söylüyorum, imkansiz gibi gorunuyor. Regl gecikmeden once bile hcg degeri cok daha yuksek cikar gebelik varsa. Anlattığınız belirtilerin tamami geciken ama eninde sonunda olacak olan reglinizin belirtileri. Ayrica hamile olunca 5 aylik olana kadar karında hicbir sey hissedilmior. Su an karninizda hissetmeniz imkansiz
Teşekkürler dediğim gibi psikolojik olabilir :) bu arada hareket hissediyorum demiyorum. Böyle gaz desen değil gerginlik tuhaf birşey

O ağrılar adet gecikmesinin verdiği ağrılardır büyük ihtimalle
Sakin olun bol sevişin ve bekleyin
Ve doğaya bırakın

Biontech aşısı falan oldunuz mu olduysanız ondan dolayı da gecikme olmus olabilir. Karnınızdaki gerginlik hareket regl olacağınız ıcın oluyor olabılır :(

Yok canım bebek düşünüyoruz diye hiç aşı olmadım ben, eşim 3 doz biontechli
Benım gecen sene böyle bir sey basıma gelmisti ama butun belirtiler vardı her sey.. ıkı hafta gecikmişti ama kimyasal gebelikmis. Onda bile regl gecikmesi olmadan önce beta hcg bu dedıgınız değerlerden cok daha yuksege cıkıyordu :(

İlişkinin 6.gununden hemen belirtiler olmaz ki. Sizi kendime benzettim bende başlarda hep böyleydim sonra baktım ki her ay böyle oluyormuş adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor birbirine...

İnşallah en kısa zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz🥰🤲🏻

İlişkinin 6.gununden hemen belirtiler olmaz ki. Sizi kendime benzettim bende başlarda hep böyleydim sonra baktım ki her ay böyle oluyormuş adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor birbirine...

İnşallah en kısa zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz🥰🤲🏻

Amin inşallah çok teşekkür ederim, sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Belki de her ay aynı şeyleri yaşıyorum fakat insan ister istemez heveslenince kendini dinliyor :)

Asil bebek dusunuyorsan aşı olmalısın bir an once Hamileyken aşı olmaktan iyidir degil mi? Ben hamileyken oldum iki dozu da sorun yasamadim gerci
Biontech ile ilgili bir makale okudum; 3 ay içinde bebek düşünen ve gebeliğin ilk 3 ayı aşı vurulması sakıncalı diyordu. Gebelikten sonra da 3 ayı geçince aşı olunabilir diyordu. Ben bu şekilde tercih ettim ama herkese saygım sonsuz tabiki.

Amin inşallah çok teşekkür ederim, sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Belki de her ay aynı şeyleri yaşıyorum fakat insan ister istemez heveslenince kendini dinliyor :)
Evet şuan yeni düşünüyorsunuz ya oyüzden kendinizi dinlemeye başladınız. Ve bu belirtilerin aslında adet belirtileri olduğunu anlayacaksınız. Aslında 1 yıl olmuş bi doktora gitmeniz de fayda var. Biz 3 yıl boyunca gitmedik sonrasında gittik ve sonuç tüp bebek ile kızım dünyaya geldi şimdi yine tüp bebek ile oğluma hamileyim...

Yaşınız kaç bilmiyorum eğer yaşınız henüz küçükse bir süre daha normal yolla deneyin ama bence öncelikle en kısa zamanda bir doktora gitmeniz. Çünkü yanma hissi kist veya enfeksiyon olabilir...

Evet şuan yeni düşünüyorsunuz ya oyüzden kendinizi dinlemeye başladınız. Ve bu belirtilerin aslında adet belirtileri olduğunu anlayacaksınız. Aslında 1 yıl olmuş bi doktora gitmeniz de fayda var. Biz 3 yıl boyunca gitmedik sonrasında gittik ve sonuç tüp bebek ile kızım dünyaya geldi şimdi yine tüp bebek ile oğluma hamileyim...

Yaşınız kaç bilmiyorum eğer yaşınız henüz küçükse bir süre daha normal yolla deneyin ama bence öncelikle en kısa zamanda bir doktora gitmeniz. Çünkü yanma hissi kist veya enfeksiyon olabilir...
Maşallah Allah sağlık sıhhat versin inşallah yavrularınıza ve size :)

28 yaşında evlendim, 33 yaşıma gireceğim haftaya :) valla ilk evlendik yüksek lisans yapıyordum ayrıca işte bir yükselme durumum vardı onu kovaladım, gezelim dedik o arada.

Tam herşey düzene girdi, 1 senedir bebek düşünmeye başladık ciddi ciddi bu sefer de bir türlü olmadı :S

Doktora gittik eşimde gitti , bende gittim. Hiç bir problem yok diyorlar ama bilmiyorum.

Psikolojik belki de eşimle ikimizinde işimiz stresli. Bebek işini de kafamıza fazla takıyoruz galiba.

Cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Hiç gecikmem olmazdı çünkü. Bir kaç yazı da görünce çok heveslendim acaba mı dedim :) ama ümit ettiğimi hissediyorum aslında sadece :)

Maşallah Allah sağlık sıhhat versin inşallah yavrularınıza ve size :)

28 yaşında evlendim, 33 yaşıma gireceğim haftaya :) valla ilk evlendik yüksek lisans yapıyordum ayrıca işte bir yükselme durumum vardı onu kovaladım, gezelim dedik o arada.

Tam herşey düzene girdi, 1 senedir bebek düşünmeye başladık ciddi ciddi bu sefer de bir türlü olmadı :S

Doktora gittik eşimde gitti , bende gittim. Hiç bir problem yok diyorlar ama bilmiyorum.

Psikolojik belki de eşimle ikimizinde işimiz stresli. Bebek işini de kafamıza fazla takıyoruz galiba.

Cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Hiç gecikmem olmazdı çünkü. Bir kaç yazı da görünce çok heveslendim acaba mı dedim :) ama ümit ettiğimi hissediyorum aslında sadece :)
Bu sekilde olan cok kisi duydum. Hicbir problem yok deniyorsa emin olun tek problem sizin bebek odakli ilişki yaşamanız 🤭 bebegi dusunmemeye başladığınızda oluyot. Eminim bircok kisi de bu sözüme katilacaktir. Bu sekidle cocugu olmayan arkadaslarim, iui veya kotu baska gundemleri oldugu donemlerde, bebek fikrini düşünemez olduklari anda oldu hep. Bebege odaklandiginizda olmuyor gercekten

Bu sekilde olan cok kisi duydum. Hicbir problem yok deniyorsa emin olun tek problem sizin bebek odakli ilişki yaşamanız 🤭 bebegi dusunmemeye başladığınızda oluyot. Eminim bircok kisi de bu sözüme katilacaktir. Bu sekidle cocugu olmayan arkadaslarim, iui veya kotu baska gundemleri oldugu donemlerde, bebek fikrini düşünemez olduklari anda oldu hep. Bebege odaklandiginizda olmuyor gercekten
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. :) Çok keyifliydi sizinle sohbet etmek.

Siz de sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi inşallah.

Bence de biz artık akışına bırakmalıyız, yıpranıyoruz bu şekilde maalesef

Bir regl olsam da kurtulsam :) ister istemez araştırıyorum testleri öncesinde negatif sonra pozitif olanları buluyorum umutlanıyorum :)

Back