Herkese Merhaba,
4,5 senelik evliyiz. Artık bebek düşünüyoruz aslında 1 senedir düşünüyoruz.
Size danışmak istediğim birşey var umarım yardımcı olabilirsiniz.
Eşimle yaşadığım ilişkinin 6. günü kasıklarıma kramp girdi. Bebek yerleşeceği zaman bu şekilde kramplar olabiliyormuş diye biliyorum.
Ardından başka bir belirti yaşamadım fakat regl tarihim bugün itibariyle 5 gün gecikti.
Normalde asla gecikmezdi. 28 günde 1 regl olurdum.
reglimin geciktiği 3. ve 4. gün kan testi verdim.
3. gün 0.1
4. gün ise 0.2 çıktı.
Sonuç negatif farkındayım fakat yine de insan umutlanıyor.
Son 2 gündür inanılmaz bir şekilde sağ kasığım ağrıyor böyle ağrımada değil krampta değil değişik tanımlayamıyorum yanıyor mu desem nasıl tanımlasam bilmiyorum.
Ayrıca karnımda da değişik birşeyler hissediyorum alt kısımda ama onu da tanımlayamıyorum.
Ayrıca her zaman değil bazen 3-4 gündür göğüs ucumda bir hassasiyet başladı.
Cumartesi günü regl olmaz isem 7 gün geçmiş oluyor. Sabaha randevu aldım. Fakat içim içime sığmıyor kaç senelik evliyim hiç böyle hissetmemiştim psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bir bebiş var tutunmaya çalışıyor öyle hissediyorum
Ya da tutunmaya çalışan bir kistim var Cumartesi günü anlayacağız.
Fakat böyle çok okudum önce beta hcg 0.1 gelmiş sonrasında gebe olduğunu öğrenmiş regli 17. gün geçtikten sonra vb.
Sizlerden de böyle bir durum yaşayıp sürpriz bir bebiş haberi alan oldu mu?
Herkese teşekkür ederim.
4,5 senelik evliyiz. Artık bebek düşünüyoruz aslında 1 senedir düşünüyoruz.
Size danışmak istediğim birşey var umarım yardımcı olabilirsiniz.
Eşimle yaşadığım ilişkinin 6. günü kasıklarıma kramp girdi. Bebek yerleşeceği zaman bu şekilde kramplar olabiliyormuş diye biliyorum.
Ardından başka bir belirti yaşamadım fakat regl tarihim bugün itibariyle 5 gün gecikti.
Normalde asla gecikmezdi. 28 günde 1 regl olurdum.
reglimin geciktiği 3. ve 4. gün kan testi verdim.
3. gün 0.1
4. gün ise 0.2 çıktı.
Sonuç negatif farkındayım fakat yine de insan umutlanıyor.
Son 2 gündür inanılmaz bir şekilde sağ kasığım ağrıyor böyle ağrımada değil krampta değil değişik tanımlayamıyorum yanıyor mu desem nasıl tanımlasam bilmiyorum.
Ayrıca karnımda da değişik birşeyler hissediyorum alt kısımda ama onu da tanımlayamıyorum.
Ayrıca her zaman değil bazen 3-4 gündür göğüs ucumda bir hassasiyet başladı.
Cumartesi günü regl olmaz isem 7 gün geçmiş oluyor. Sabaha randevu aldım. Fakat içim içime sığmıyor kaç senelik evliyim hiç böyle hissetmemiştim psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bir bebiş var tutunmaya çalışıyor öyle hissediyorum
Ya da tutunmaya çalışan bir kistim var Cumartesi günü anlayacağız.
Fakat böyle çok okudum önce beta hcg 0.1 gelmiş sonrasında gebe olduğunu öğrenmiş regli 17. gün geçtikten sonra vb.
Sizlerden de böyle bir durum yaşayıp sürpriz bir bebiş haberi alan oldu mu?
Herkese teşekkür ederim.