gebelik testi negatif..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
Konu acmistim aceba hamilemiyim diye. Bugun kadin doktoruna gittim ultrason bakti birsey yoktu idrar test yapti ondada birsey cikmadi. Ama halen adetim gelmedi. En son 21. Haziran olmustum. Bekleyecegiz dedi gelmesse ve hamilelik yoksa hormon tedavisi dedi. Ama hamilelik varsa bile suan icin gormek erken dedi bekleyip gorelim dedi. Cok kahve iciOrmusun diye sordu, bende gunde iki fincan icerim dedim. Oda etkilermis nekadar dogru bilmiyorum. Yani adetin gecikmesini. Hayirlisi artik bakalim

Diğer konudan devam etmeniz gerekirdi. Devam konusu açmak yasak diye biliyorum.
Hamile olsaydınız kese görünmesi için erken bir zaman değil aslında ama doktor daha iyi bilir tabi.

3 çocuğunuz var istemiyorsanız korunmak için siz bir şey yapın tamamen eşinize bırakmayın. Erkekler bu konuda gevşek davranıyor.

En son adet tarihim 26 haziran di. Bugün 40 gün geçti 35. Günde idrar ve kan testi yaptım negatif bu aksam idrar testi yaptım negatif . Bende yarın gidicem doktora o da bana hamile değilsin diyecek sanırım stresten olamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…