Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi negatif olduğu halde hamile olan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

depresyonkafalikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
5
0
24
Kizlar düzenli adet gören birisiyim ve bir gün dışında hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım. Hamile kalmak istiyorum 5 gün gecikmem var hamilelik testi yaptım ama negatif hamilelik testi negatif olduğu halde gebe olduğunu öğrenen var mı acaba

Benimde gecen ay 5 gün gecikti resmn emindim hamile olduguma iki kere kan verdm çokça test yaptm yoktu sonra hasta oldm benim için büyük hayal kırıklığıydı

Yok valla üzmek için demiyorum gerçekten ama ben tam 1 yıl bunu araştırdım yani. Gerçekten negatif test negatif oluyor. Ama emin ol bigün pozitif çıkacak kalbini ferah tut

Yok valla üzmek için demiyorum gerçekten ama ben tam 1 yıl bunu araştırdım yani. Gerçekten negatif test negatif oluyor. Ama emin ol bigün pozitif çıkacak kalbini ferah tut
Doğru söylüyorsunuz gecimmeden bir ay sonra kan degerin yuksekdi falan diyenler var geç dollenmeyle ama ben de ümidi kestim şuan regl olmayı bekliyorum

Pazartesi kan vereceğim ama bir yandan ümitsizliğe de düştümm. Geç dollenmeyle yaşayan çok varmış bu durumu ama emin olamıyorum üst üste negatif görünce sadece hayatım boyunca hiç doğru dürüst gecikme yaşamadım çok duzenlidir. Ancak yine emin olmak için kan vereceğim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…