• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi negatif çıkıp hamile çıkanlar bir bakar mısınız?

Lutfiye81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
71
21
3
24
Son adet tarihim 28 haziran ve dün adet olmam gerekiyordu olmadım.Mide bulantı sık idrara çıkma baş ağrısı halsizlik karın şişliği ve gaz goğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum bu tarz belirtilerim var.Ama gebelik testi yaptım bugün negatif moralim bozuldu sizce erken mi yaptım gebelik testini pazartesi tahlile gitmeyi düşünüyorum adetlenmezsem

Son 3 gün kala doğruluk payı artıyor diye biliyorum bence bir gün daha bekleyin 4 gün kala yüzde 70 falanken 3 gün kala yüzde 99 diyo galiba testte

Son adet tarihim 28 haziran ve dün adet olmam gerekiyordu olmadım.Mide bulantı sık idrara çıkma baş ağrısı halsizlik karın şişliği ve gaz goğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum bu tarz belirtilerim var.Ama gebelik testi yaptım bugün negatif moralim bozuldu sizce erken mi yaptım gebelik testini pazartesi tahlile gitmeyi düşünüyorum adetlenmezsem
Adet oldunmu

Adetime 5 gün kala yaptim negatif cikti insallah adetim gelmez sonradan positifi görürürüm önce negatif sonra positifi gören arkadaslarimiz var mi aramizda?

Back