Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bısı kaybetmem ama 3 aydır negatıf negatıf hevesım kacıyo yaa
Bende dün test yaptım 3 gün gecikmem vardı hiç gecikmem yoktu halbuki negativ çıktı acaba daha beklemem gerekiyormu? 6.5 senedir doğum kontrol hapı kullandım 2. bebeği istiyoruz allahın izniyle.Bana da cevap verirmisnizİdrarda erken gebelik testi yapmak yanıltıcı olabilir. bhcg hormonunun kandan idrara karışma süresi herkeste farklı. Buradan incelediğim kadarıyla regline 5 gün kala silik çizgi gören de var, regli 10 gün geçe pozitifi gören de var. Bence regle bir kaç gün kala deneyebilirsin ama çıkmama ihtimalinin de olduğunu unutmadan. Erken gebelik testleri var onlar ilişkiden bir hafta sonra sonuç diyorlar ama implantasyonun zaten ilişkiden ortalama 7 gün sonra olduğunu düşünürsek bu sürede çıkma ihtimali de düşük. En erken öğrenmenin yolu regle bir kaç gün kala kan testi yaptırmak ama doktorlar regl geçmeden kan testi pozitif çıksa bile değerlendirmeye almıyorlar çünkü kimyasal gebelik ihtimali de var. Sabredip reglini 4-5 gün geçince test yapmak en iyisi bence.
Sonuç ne oldu acabaCanım, benimde 3 gün gecikmem oldu iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Hatta ikinciyi bugün ilk idrarla yaptım yine negatif. Stres mi yaptım ondan adet olamıyorum bilmiyorum. Ama emin olamıyorum yinede. Doktora gidip kanıma baktiricam. Her şeyin hayırlısı olsun.