- 25 Aralık 2009
- 414
- 1
- Konu Sahibi lovelybaby
arkadaşlar dün edeti günümdü olmadım bugünde hala bşi yok test yaptım tek çizgi ya gün geçtikten kaç gün sonra çıkar teste ne zaman belli olur varsa tecrübelerinizi konusuturun hadi arkadaşalr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bgn idrar testi yaptirdim...Sonuc negatif mafoldumben Adetime 4 gun var bekliyorum bakalim hayirlisi insallah ...
lovelybaby canım çok gerildin sen inan bana ramazan bayramının arefesınde aynen bende boyleydım ne olu stres yapma dicem ama elinde degil bende cok sabırsızım ama korkmazsan bırsey soylemek istıyorum oncekı adet gununu yazdınmı goremedım sayfalarda belkı gec yumurtlamıssındıreger o yonden de ümidın yoksa dr a git o sana kan tahlılı yapıp degerlendırecek bende ılk 2 ay kac test yaptıgımı hatırlamıyorum negatıf 4ay adet gelmedi sebep sırf stres dedı dr bekle demezmı bıde
sonrası kist güzel arkadasım kıst varsa önlem anlamında hemen git diyoorum lutfen korkma olurmu seni üzmek icin yazmadım