- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 43
ewt laubalicim.dükkanlar tıklımtıklım doluo kız.sizede bebek uğurumla geldim canımcım...:ecrin_bebek:
ugur böcegim benim yerum seni cokacimcoook agzindan bal damliyo valla opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt laubalicim.dükkanlar tıklımtıklım doluo kız.sizede bebek uğurumla geldim canımcım...:ecrin_bebek:
ebruli canım bak şimdi yazınca geldi aklıma dün konuya neler yazılmış diye okurken gördüm yazdıklarını inşallah ama inşallah yerleşme kanamasıdır canım o yüzden kesilmiştir kanaman da hayırlı haberlerini alırız çişle beraber opuyorumnanaktan
kızlar acaba yarın filan gebelik testi yapsam varsa çıkarmıki adetim 30 temmuz
:roflol: :roflol: :roflol: ne dıyecek cnm,adam yaşlanmış,kuş otmuyor, :roflol: canlandırmak lazım :roflol:
kızlar acaba yarın filan gebelik testi yapsam varsa çıkarmıki adetim 30 temmuz
:roflol: :roflol: :roflol: ne dıyecek cnm,adam yaşlanmış,kuş otmuyor, :roflol: canlandırmak lazım :roflol:
neydi yaa bir ara televizyonda bolca duyuyorduk azgın teke miydi neydi kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe yahu işte benim eşim veya ben gidip alsam da bu sefer vah vah erkenden kuş uçmaz olmuş diye laf çıkar yüzde yüzz laelaelaelaelae
eczaneden alıp idrarda yapsam diom kızlar.ama cesarette edemiom çıkmaz die.bide adetim o güne kadar gelir die.bugün gittim eczaneye almadan geldim.napçam bilmem:1no2:.bekliim adetim geçsin bikaçgün öylemi yapsam diom.çünkü benim gecikme olmaz pek
neydi yaa bir ara televizyonda bolca duyuyorduk azgın teke miydi neydi kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe yahu işte benim eşim veya ben gidip alsam da bu sefer vah vah erkenden kuş uçmaz olmuş diye laf çıkar yüzde yüzz laelaelaelaelae
eczaneden alıp idrarda yapsam diom kızlar.ama cesarette edemiom çıkmaz die.bide adetim o güne kadar gelir die.bugün gittim eczaneye almadan geldim.napçam bilmem:1no2:.bekliim adetim geçsin bikaçgün öylemi yapsam diom.çünkü benim gecikme olmaz pek
4,5 gün sizden uzak kalçam:gitme:
kız sen tekirdağadaasın..ist.çok yakın,bi ara ist.gel al bitsın bu iş kaydirigubbakcemile3