Gebelik testi ilki pozitif ikinci negatif

gamzemustafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
201
107
30
Mrb kizlar . Benim adetim gecikti . Bugun sabah ilk idrarimla test yaptim iki cizgi cikti ama ikincisi silikti . Sonra kahvalti yaptim filan oglen sonu tekrar baska bi marka test yaptim negatif cikti . Kasiklarimda da hafif batmalar var sizce hamilemiyim ??

Teste göre hamilesin canım. Sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru sonuç veriyor. Ki silik çıkması HGC hormonunun henüz yeni yükseliyor olmasından kaynaklı. Sabah kan testi yaptırman lazım tam sonucu orda alırsın için rahat eder.

Merhabalar bende sabah test yaptım birsey çıkmadı bir kaç saat sonra teste baktığımda çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, daha önceleri yaptığımda daha sonra teste tekrar baktığımda ikinci çizgi hiç çıkmıyordu adeti 3 gün gecikti ilk hamileligimde 10 geçilmişti test yaptığımda hemen iki çizgide belirtmişti ama bebegimi kaybettim her ay bekliyorum ACABA HAMİLEMİYİM

Canim bendede aynisi oldu . Yarim saat icinde ikinci cizgi cikmis hemde iki farkli marka test yapmistim ikisindede ayni cikmisti . Ama kan tahlilimde 0.40 cikti yani negatiff malesef . Hamileysen genelde ilk dakikalarda hemn ikinci cizgi cikiyo . Ama sen yinede bi kan testi yaptir . Belki sende durum farklidir canim

Gebelik yoksa kist durumlarında idrar testi pozitif göstebiliyo.

Gebelik testlerinde ilk 5 dk da belli oluyo zaten 1 saat sonra ikinci cizgi oluşmasının anlamı yok kendliğinden oluşuyo cunku benmde basıma gelmşti sen bi kan testi yap cnm inş vardr bebş

Hayrlısı olsn cnm hiç dert etme bu tamamen bzm elmzde eger vucdumuzu kasarsak beyn otomatk tepkş veriomş su an ii değil hamle kalmya hazır değil die dusun artk :)
Biraktim zaten artik canim beklemiyorum . Olursa olur olmazsa napiyim . Allah ne zamn kismet ederse o zamn olur . Allah hepimizin gonlune gore versin canim

Kizlar 2 gun once yaptim cok silik 2. Cizgisi bugun tekrar yaptim ama hicbisey cikmadi ? Niye ki ?

Eklentiler

• D9B0832C-500B-41CE-8B04-E719ED6F36F0.jpeg
    98,5 KB · Görüntüleme: 2.712
  • 5FD74D1B-96D9-4241-A2FB-ACE8D94ACAEE.png
    885,7 KB · Görüntüleme: 2.528
Testi yaptiktan sonra nekadr zaman gecti. Gorunuse bakilirsa hamilesin cnm.

Eklentiler

• IMG_20200420_172454.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 1.603
Lutfen yardimci olunc ikinci cizgi silikte olsa var ama bugun yaptm cizgi cikmadi

Eklentiler

• IMG_20200420_172454.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 1.340
Arkadaslar bende ayni durum sabah ac karnina silik cizgi cikiyor ogleden sonra aksam ckmiyor kan testimde gecen ahfta en son 2 cikti bende bekliyorum.yukselmesini

Eklentiler

• 20200727_152257.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 1.386
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…