- 15 Mayıs 2012
- 159
- 122
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
İki kez denedim sağda mor negatif çubuğu çıktı solda mor bi leke.
İki kez denedim sağda mor negatif çubuğu çıktı solda mor bi leke.
Pardon solda negatif çizgisi vardı sağda mor bi leke. Sağımı solumu şaşırdım
benimde dagılmıstı boya olmustu testin yarısı kafam cok karısmıstı ne demek bu diye ama sonra adet gördüm negatifti yani
Test bozuk ozaman ya ama inşallah istediğin gibidir .. Allah hayırlısını nasip eylesin
Benim de dün yapıp banyoya bıraktığım testte, T kısmında kahvrengi gibi dağınık bi leke çıktı ama herhalde idrarım dağılmıştı. insan yine de umutlanıyor beGeçen ay iki kez aynı marka test yapmıştım tek çizgi negatif çıkmışlardı.
Bu ay yine gecikmem oldu zaten gecikiyor normalde de ama bu ay göğüslerime kasığıma kramplar giriyor. Reglime 3 gün kala 6-7 damla kadar pembe ve koyu kahve lekelenmelerim oldu.
10 gün geçti test yaptım ikinci çizgilerin olduğu bölgede renk dağılması oldu iki testte de.
Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Not: Baby time testinden başka test yok bulunduğum ilçede. Kadın doğumcu da yok kan testi de yapılmıyormuş arıza varmış.
Anlayacağınız çatlıyiciğiiiimm meaktan
Negatif çubuğunda çizgi çıktıysa Hayırlı olsunn :)
Benimde kirmizi renk ama daginik ciktiBenim de dün yapıp banyoya bıraktığım testte, T kısmında kahvrengi gibi dağınık bi leke çıktı ama herhalde idrarım dağılmıştı. insan yine de umutlanıyor beher zaman kalbim kadar bembeyaz negatif testlere alışkın olduğum için lekeli test garip geldi. testin markası laboquick ve üretim tarihi çok yeni bu arada.
Sizce gebelik varmi kizlarrrBenimde kirmizi renk ama daginik cikti
Negatif mi çıktı?Benimde kirmizi renk ama daginik cikti
Öyleymş çünkü adetr oldum gece malesefİdrarı fazla damlatınca öyle oluyor. 3-4 damla yeterli.