Hadi ya, tüh.. Geçen hafta doktoruma gittim bir şey olmadığını söylemiştiTest bozuk olabilir canım en iyisi bir kadın doğumuna görünmen olur çünkü 2 ay diyorsun
O zaman çok stres yapıyorsun canım streste geciktirebilir çünküHadi ya, tüh.. Geçen hafta doktoruma gittim bir şey olmadığını söylemişti
O halde gebelik ihtimal düşüncelerimi kapatıyorum şu anO zaman çok stres yapıyorsun canım streste geciktirebilir çünkü
Ilk evlendiğjmde benmde 40 gun kadar gecikmistiO halde gebelik ihtimal düşüncelerimi kapatıyorum şu anÇok teşekkür ederim
NDemek csnım ama sen tekrar bi Dr görünmen iyi olabilir en azından ilaç falan verebilirO halde gebelik ihtimal düşüncelerimi kapatıyorum şu anÇok teşekkür ederim
Ilk evlendiğjmde benmde 40 gun kadar gecikmisti
Olabilir yani hormonsal vs.
Insallah olur istiyorsan.
Hayırlısı ne ise o olsun tabii ama hem hazır hissetmiyorum hemde hevesleniyorum,
Evliliğinde yanlizliģn tadini cikar bi sure en güzeli :):)Hem çok erken olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünüyorum hem korunmayı
NDemek csnım ama sen tekrar bi Dr görünmen iyi olabilir en azından ilaç falan verebilir
Benim hç gecikmem olmazdı 23 gün gecikti meğersem tsh yüksek çıkmış ondan gecikmiş yani triod yüksekdiyse ondanda olabilirMerhaba hanımlar. 24 kasımda evlendim. 20 veya 22 Kasım gibi son regl dönemimi yaşadım hiç olmadım. Önce evlilik kına düğün stresine bağladım fakat hala reglimde gecikme var. 2 defa kan testi yaptırdım sonuç negatif fakat yükseliyor 2 sonuç arasına göre. Bu sabahta evde test yaptım doğru yaptığıma da eminim fakat testte hiçbir renk aktif olmadı. Yani çalışmıyor diyebilirim. Bozuk mu acaba? Son zamanlarda da iştahımda bi artış bir de tam tersi azalış oluyor. Bazen canım sürekli bir şeyler çekiyor bu durum psikolojik olabilir mi? Aynı zamanda polikistik over sendromu da bulunuyor. Bu saate kadar hiç uyuyamadım deneyimli olanlarınızdan tecrübelerinize göre destek bekliyorum.
Benim hç gecikmem olmazdı 23 gün gecikti meğersem tsh yüksek çıkmış ondan gecikmiş yani triod yüksekdiyse ondanda olabilir
Merhaba hanımlar. 24 kasımda evlendim. 20 veya 22 Kasım gibi son regl dönemimi yaşadım hiç olmadım. Önce evlilik kına düğün stresine bağladım fakat hala reglimde gecikme var. 2 defa kan testi yaptırdım sonuç negatif fakat yükseliyor 2 sonuç arasına göre. Bu sabahta evde test yaptım doğru yaptığıma da eminim fakat testte hiçbir renk aktif olmadı. Yani çalışmıyor diyebilirim. Bozuk mu acaba? Son zamanlarda da iştahımda bi artış bir de tam tersi azalış oluyor. Bazen canım sürekli bir şeyler çekiyor bu durum psikolojik olabilir mi? Aynı zamanda polikistik over sendromu da bulunuyor. Bu saate kadar hiç uyuyamadım deneyimli olanlarınızdan tecrübelerinize göre destek bekliyorum.
Evet ama hormon testinde anlaşılır bu durumHmmm eğer ona bağlıysa tabii doktorun yönlendirmesi gerekiyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?