Gebelik testi hiç renk değiştirmedi

EzgiErdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
7
3
1
30
Merhaba hanımlar. 24 kasımda evlendim. 20 veya 22 Kasım gibi son regl dönemimi yaşadım hiç olmadım. Önce evlilik kına düğün stresine bağladım fakat hala reglimde gecikme var. 2 defa kan testi yaptırdım sonuç negatif fakat yükseliyor 2 sonuç arasına göre. Bu sabahta evde test yaptım doğru yaptığıma da eminim fakat testte hiçbir renk aktif olmadı. Yani çalışmıyor diyebilirim. Bozuk mu acaba? Son zamanlarda da iştahımda bi artış bir de tam tersi azalış oluyor. Bazen canım sürekli bir şeyler çekiyor bu durum psikolojik olabilir mi? Aynı zamanda polikistik over sendromu da bulunuyor. Bu saate kadar hiç uyuyamadım deneyimli olanlarınızdan tecrübelerinize göre destek bekliyorum.

Test bozuk olabilir canım en iyisi bir kadın doğumuna görünmen olur çünkü 2 ay diyorsun

Hem çok erken olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünüyorum hem korunmayı
Ilk evlendiğjmde benmde 40 gun kadar gecikmisti
Olabilir yani hormonsal vs.
Insallah olur istiyorsan.
Hayırlısı ne ise o olsun tabii ama hem hazır hissetmiyorum hemde hevesleniyorum,

Reactions: H M
NDemek csnım ama sen tekrar bi Dr görünmen iyi olabilir en azından ilaç falan verebilir

Valla canım ben şimdiden doktor kapılarından sıkıldım ya. Son gittiğimde bi ilaç verdi gebe kalmanı engellemez doğum kontrol hapı da değil ama ilaç bittiğinde normale göre regl olman lazım demişti. 4.gününü falan içtim herhalde bekliyorum

Benim hç gecikmem olmazdı 23 gün gecikti meğersem tsh yüksek çıkmış ondan gecikmiş yani triod yüksekdiyse ondanda olabilir

Testinizde control cizgisi de olusmadiysa, zaten bozuk demektir. Polikistik overda 1 ay hatta 2 aya kadar regl gecikmesi olabiliyor diye biliyorum. Gebelik yuzunden bir gecikme olsaydi testinizde cikardi diye dusunuyorum. Aklini,a cok takildiysa bir test daha alip yapin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…