Canım idrarı damlattıktan 1 dk içinde hayali çizgi belirmeye başladı. Kan vermek için kadın doğum hastanesi aciline mi müracat etmem gerekiyorKaç dk içinde çıktı çizgi? Bence kan verin direkt içiniz rahat etsin.
Bilmiyorum acilde yapıyorlarmı normal devlet hastanesinde yapmamışlardı bana özellerin acilinde yaptırabilirsin ama. Veya pazartesini bekleyip sağlık ocağında verebilirsin. Teste göre bence vardır benm de silik çıktı en başta hem erken gebelik testinde hemde böyle kaset testte. İstersen bi de erken gebelik testiyle sabah idrarla yapCanım idrarı damlattıktan 1 dk içinde hayali çizgi belirmeye başladı. Kan vermek için kadın doğum hastanesi aciline mi müracat etmem gerekiyor
Sabah ilk idrar ile demi?Bilmiyorum acilde yapıyorlarmı normal devlet hastanesinde yapmamışlardı bana özellerin acilinde yaptırabilirsin ama. Veya pazartesini bekleyip sağlık ocağında verebilirsin. Teste göre bence vardır benm de silik çıktı en başta hem erken gebelik testinde hemde böyle kaset testte. İstersen bi de erken gebelik testiyle sabah idrarla yap
EvetSabah ilk idrar ile demi?
Tamam yarın sabah nasipse deniycem bugün alıcam erken testi çok teşekkür ederim tekrar yazarım sonucu buraya :)
Bilmiyorum ki yarın sabah erken gebelik testi ile bakıcam tekrar bu aldığım test biraz dandik bir marka ürünü yani bide erken test alayım bakayım yazarım sonucu olmadı dediğin gibi kan vericemSilik çizgi gibi değil de dağınık bi renk var gibi görünüyo 2 hafta gecikmeyle daha net bi çizgi olurdu bence testi tekrarla ya da kan ver en garantisi
Bekliyoruz :)Tamam yarın sabah nasipse deniycem bugün alıcam erken testi çok teşekkür ederim tekrar yazarım sonucu buraya :)
Kızlar ya ayıptır söylemesi bu akşam kahverengi leke geldi başka da hiç bişi yok göğüslerim çok ağırdı bu gebelik belirtileri de adet ile hemen hemen aynı valla napcağmı şaşırdım test yerine kan vericemBekliyoruz :)
Sonuç nedir kan verdinizmiKızlar ya ayıptır söylemesi bu akşam kahverengi leke geldi başka da hiç bişi yok göğüslerim çok ağırdı bu gebelik belirtileri de adet ile hemen hemen aynı valla napcağmı şaşırdım test yerine kan vericem
Evet canım ya çok benziyorlar naptınnsen kan verdinnmi veya test yaptın mı?Kızlar ya ayıptır söylemesi bu akşam kahverengi leke geldi başka da hiç bişi yok göğüslerim çok ağırdı bu gebelik belirtileri de adet ile hemen hemen aynı valla napcağmı şaşırdım test yerine kan vericem
Her bünye bir değil Fakat ben haftalarca damar yolundan antibiyotik ve ağız yolundan aldım gecikme yapmadı testi anlayamadım ben malesef umarım vardırMerhaba kızlar adetim yaklaşık 2 hafta gecikti bu ay ben çok fazla ağrı kesici kullandım diş ağrısı yüzünden antibiyotik kullanım acaba oda gecikme yaparmı bilmiyorum. Gecikme yaşadığım için test aldım bide siz bakar mısınız yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Malesef negatif test sonucu regl oldum :)) baya gecikti bu sefer 2 haftayı geçti stresten kaynaklı mışSonuç nedir kan verdinizmi
Yok canım ya regl oldum Stresten gecikmiş dedi doktor 2 haftayı aştı gecikmesi bende gebelik den şüphe ettim zaten bu ay baya tuhaf gördüm kanama bile olmadı geçti gitti :) herşeyin hayırlısıEvet canım ya çok benziyorlar naptınnsen kan verdinnmi veya test yaptın mı?
Hayırlısı inşallah sağlıklı bi gebeliğiniz olur en yakın zamandaYok canım ya regl oldum Stresten gecikmiş dedi doktor 2 haftayı aştı gecikmesi bende gebelik den şüphe ettim zaten bu ay baya tuhaf gördüm kanama bile olmadı geçti gitti :) herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?