• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi gölge

duyguyigitemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
1.096
936
73
31
IMG_20191217_190340_BURST001_COVER.jpg

Ben gebeliğimi öğrendiğimde bundan da silikti test ertesi gün tekrar yapmıştım daha koyuydu. Kan tahliliyle tam tespit yapılır inşallah. Hayırlı olsun şimdiden inşallah vardır .

Ben gebeliğimi öğrendiğimde bundan da silikti test ertesi gün tekrar yapmıştım daha koyuydu. Kan tahliliyle tam tespit yapılır inşallah. Hayırlı olsun şimdiden inşallah vardır .
Insallah benım de 4 gun kaldı bakalım adet gecsjn oyle kan testi yaparım cunku kimyasal gecmısim de var ınsallah saglıkla ilerler 💓💓

Aerken gebelık testı yapsan prodyctor eary daha net cıkıcaktır
İki güne bir tekrarlayacagım ınsallah. Yazık esım lavabonun önünde bekledi yapana kadar ilk bes dakika da cıkmadı bende kenara koydum yarım saat sonra da boyle cıktı azıcık ıcımde süphe var acaba mı diye ama olmasa bu kadar çıkmazdı daha adete 4 gun vardı boyle cıktıgnda yarin daha net cıkar ınsallah 🙏

İki güne bir tekrarlayacagım ınsallah. Yazık esım lavabonun önünde bekledi yapana kadar ilk bes dakika da cıkmadı bende kenara koydum yarım saat sonra da boyle cıktı azıcık ıcımde süphe var acaba mı diye ama olmasa bu kadar çıkmazdı daha adete 4 gun vardı boyle cıktıgnda yarin daha net cıkar ınsallah 🙏
Valla ben olsqm bugun kosup almıstım erken testı:)

Back