- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi duyguyigitemre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım koyulasmasını bekleyeceğim arkadasın bırı silik cizgilere fazla guvenme dedı haklı da one step diye bir marka ydı 5 TL liklerden ıkı gune bir tekrarlayacagımBen gördümmmm inşAllah kan testinde de çıkar şimdiden hayırlı olsun diyorum![]()
Resmi açmadan belli oluyor pembe silik çizginiz insAllah sağlıklı gebeliktir koyulaşır tebrikelr
Tesekkur ederim ınsallah daha 4 gun var ınsallah koyulaşırResmi açmadan belli oluyor pembe silik çizginiz insAllah sağlıklı gebeliktir koyulaşır tebrikelr
Insallah benım de 4 gun kaldı bakalım adet gecsjn oyle kan testi yaparım cunku kimyasal gecmısim de var ınsallah saglıkla ilerlerBen gebeliğimi öğrendiğimde bundan da silikti test ertesi gün tekrar yapmıştım daha koyuydu. Kan tahliliyle tam tespit yapılır inşallah. Hayırlı olsun şimdiden inşallah vardır .
Insallah saglıklı ilerler cok tesekkur ederımBendeee gordummm❤❤
Aerken gebelık testı yapsan prodyctor eary daha net cıkıcaktırInsallah saglıklı ilerler cok tesekkur ederım![]()
İki güne bir tekrarlayacagım ınsallah. Yazık esım lavabonun önünde bekledi yapana kadar ilk bes dakika da cıkmadı bende kenara koydum yarım saat sonra da boyle cıktı azıcık ıcımde süphe var acaba mı diye ama olmasa bu kadar çıkmazdı daha adete 4 gun vardı boyle cıktıgnda yarin daha net cıkar ınsallahAerken gebelık testı yapsan prodyctor eary daha net cıkıcaktır
Valla ben olsqm bugun kosup almıstım erken testı:)İki güne bir tekrarlayacagım ınsallah. Yazık esım lavabonun önünde bekledi yapana kadar ilk bes dakika da cıkmadı bende kenara koydum yarım saat sonra da boyle cıktı azıcık ıcımde süphe var acaba mı diye ama olmasa bu kadar çıkmazdı daha adete 4 gun vardı boyle cıktıgnda yarin daha net cıkar ınsallah![]()
Tesekkur ederım Allah razı olsun ❤ ❤2. Çizgi varinşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin hayırlı olsun
![]()