Merhabalar kızlar normalde herzaman 26 günde bir adet olurum bu asla şaşmaz hatta 26. Gün sabah uyanır uyanmaz olurum yani.Ama bu ay geçti ve olmadım en son 29 martta olmuştum.Bebek düşünüyoruz ama pcos diyen doktor da olmuştu en son gittiğim doktor pcosun yok dedi bende pcosun hiçbir belirtisi yok artı olarak hormonlarımda ve yumurtalıkta ultrasonda da pcos yok dedi doktor.Bu ay da böyle olunca biraz önce erken gebelik testi yaptım ama sanırım test bozuk çünkü testi idrara batırıp bekletince sonuç kısmı illa ki ıslanmaya başlıyordu ama bu testte olmadı hatta farkedince bidaha batırdım biraz ıslanır gibi oldu tek çizgi çıktı ama o tek çizgi bile soluktu sonradan koyulaştı biraz.Sizce ne yapmalıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi geç döllenme adet gecikmesi?
- Konu Sahibi birisi111
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #geçdölenme adetgecikmesi erkengebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
farklı bir test yap?Merhabalar kızlar normalde herzaman 26 günde bir adet olurum bu asla şaşmaz hatta 26. Gün sabah uyanır uyanmaz olurum yani.Ama bu ay geçti ve olmadım en son 29 martta olmuştum.Bebek düşünüyoruz ama pcos diyen doktor da olmuştu en son gittiğim doktor pcosun yok dedi bende pcosun hiçbir belirtisi yok artı olarak hormonlarımda ve yumurtalıkta ultrasonda da pcos yok dedi doktor.Bu ay da böyle olunca biraz önce erken gebelik testi yaptım ama sanırım test bozuk çünkü testi idrara batırıp bekletince sonuç kısmı illa ki ıslanmaya başlıyordu ama bu testte olmadı hatta farkedince bidaha batırdım biraz ıslanır gibi oldu tek çizgi çıktı ama o tek çizgi bile soluktu sonradan koyulaştı biraz.Sizce ne yapmalıyım?
Anlattığıma göre test bozuk olabilir mi sizce bozuk mudur?farklı bir test yap?
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
bana bozuk gibi gelmedi ama süphelendiyseniz farklı bir test yapın. benim de bazı testler daha uzun süre idrarda bekletince ıslanıyor sonuc ekranı. o yüzden bozuknolduğunu sanmıyorum. regl gecikmeleri hiçbir sağlık sorununuz olmasa bile belirli durumlarda normal kabul edilir zaten.Anlattığıma göre test bozuk olabilir mi sizce bozuk mudur?
benim ultrasonda pcos’u 3 doktor görememisti (karından muayene etmislerdi) ama alttan muayene eden tüm doktorlar gördü. bende de pcosun hiçbir belirtisi yok ama yumurtalıklarım salkım salkım valla dediğim gibi sizde çok farklı değişkenler var. net bir sey söylemek zor o yüzden
Anladım peki siz pcos var dedinizya çocuk istiyo musunuz ?bana bozuk gibi gelmedi ama süphelendiyseniz farklı bir test yapın. benim de bazı testler daha uzun süre idrarda bekletince ıslanıyor sonuc ekranı. o yüzden bozuknolduğunu sanmıyorum. regl gecikmeleri hiçbir sağlık sorununuz olmasa bile belirli durumlarda normal kabul edilir zaten.
benim ultrasonda pcos’u 3 doktor görememisti (karından muayene etmislerdi) ama alttan muayene eden tüm doktorlar gördü. bende de pcosun hiçbir belirtisi yok ama yumurtalıklarım salkım salkım valla dediğim gibi sizde çok farklı değişkenler var. net bir sey söylemek zor o yüzden
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
evet istiyoruz ve deniyoruzAnladım peki siz pcos var dedinizya çocuk istiyo musunuz ?
Peki herhangi bi tedaviye başladınız mı ?evet istiyoruz ve deniyoruz
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
1 yıl boyunca sadece takviye desteği yapıldı. bu ay da ilaç tedavisine başladık. 3 ay ilaç tedavisi, sonra aşılama artık en son tüp bebek olarak ilerlicez inşallah gerek kalmaz tabii kiPeki herhangi bi tedaviye başladınız mı ?
İnşallah bizde klomen kullandık çatlatma iğnesi ile olmadı en son femara kullandım çok güzel büyüttü ama çatlatma iğnesi alamadım tatile denk geldi gidemedim doktora şimdi bidaha başlarken yine femara ve iğne isticem bakalım1 yıl boyunca sadece takviye desteği yapıldı. bu ay da ilaç tedavisine başladık. 3 ay ilaç tedavisi, sonra aşılama artık en son tüp bebek olarak ilerlicez inşallah gerek kalmaz tabii ki
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
iğne illa şart değil. bazen kendi kendine de öatlıyor yumurtalar. benim de yumurtalarım büyüdüğü gün iğne bulamadık hiçbir yerde. doktorum da kendi kendilerine çatlamalarını beklicez mecbur dedi. biz tabii ki riske atmayım mahalle eczanelerini bile geze geze sonunda bulduk iğneyiİnşallah bizde klomen kullandık çatlatma iğnesi ile olmadı en son femara kullandım çok güzel büyüttü ama çatlatma iğnesi alamadım tatile denk geldi gidemedim doktora şimdi bidaha başlarken yine femara ve iğne isticem bakalım
inşallah güzel sonuc alırsınız
İnşallah güzel sonuçlar alırız Adetleriniz düzenli mi peki pcosun belirtileri var mı mesela size?iğne illa şart değil. bazen kendi kendine de öatlıyor yumurtalar. benim de yumurtalarım büyüdüğü gün iğne bulamadık hiçbir yerde. doktorum da kendi kendilerine çatlamalarını beklicez mecbur dedi. biz tabii ki riske atmayım mahalle eczanelerini bile geze geze sonunda bulduk iğneyi
inşallah güzel sonuc alırsınız
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
yoo hiçbiri yok reglim düzenlidir. hormonlarımda fsh 9.31 doktorum en çok ondan rahatsız şu an en çok onu dert ediyor.İnşallah güzel sonuçlar alırız Adetleriniz düzenli mi peki pcosun belirtileri var mı mesela size?
onun dışında süt hormonum tam sınırda ama doktor sorun değil dedi. başka da hormonlarımda sorun yok. ama olmiiiyooorr
Benimde aynı ya maalesefyoo hiçbiri yok reglim düzenlidir. hormonlarımda fsh 9.31 doktorum en çok ondan rahatsız şu an en çok onu dert ediyor.
onun dışında süt hormonum tam sınırda ama doktor sorun değil dedi. başka da hormonlarımda sorun yok. ama olmiiiyooorr
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
valla benim doktorum sürekli ‘geç olacak ama olacak’ diyor ben de ona güvenip ilerliyorum inşallah sonuc alırızBenimde aynı ya maalesef
İnşallahvalla benim doktorum sürekli ‘geç olacak ama olacak’ diyor ben de ona güvenip ilerliyorum inşallah sonuc alırız