- 18 Şubat 2015
- 7
- 0
- 1
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken gebelik testi canım o pahalı fiyatta olanlarbisde normalde 5 e alıoduk.geçen eşim almış tanesi 25.yuuuuuuuuuh kazıklamış eczacı başka yok demiş
Hemen sabah eczaneden bi test al yap bakalım ne çıkıcak,, eeh be kızım neden korunmadınız iyidearkdaslr lutfn yardimci olun cikmzdayim. 6 aylik nisanliyim. iliski yasadik ve adet gunum 8 gun gcikti ve polikistik over sendromu var bnde nolur yardmci olun hamile olabilirmiyim
abla hamile degilimdir insallah icime bosalmdi offff valla okadar kotuyum ki.sHemen sabah eczaneden bi test al yap bakalım ne çıkıcak,, eeh be kızım neden korunmadınız iyide
Strese girme dur bakalım önce bi test yap ,üzerine de boşalsa bi risk oluyo ama kötü düşünmeyelim,sonucunu banada yazabla hamile degilimdir insallah icime bosalmdi offff valla okadar kotuyum ki.s
abla baktim ama sonuc negatif rahtlyim mi stresmi ypiyim korkmalimiyim ?Strese girme dur bakalım önce bi test yap ,üzerine de boşalsa bi risk oluyo ama kötü düşünmeyelim,sonucunu banada yaz
Canım hamile olsaydın 8 gün geçmiş idrarda çıkardı değilsin ama yinede biara kan tahlilide ver her ihtimale karşıabla baktim ama sonuc negatif rahtlyim mi stresmi ypiyim korkmalimiyim ?
abla bn bu testi 4 gun oncede yptm negatf cikti bugun de yptm yine negatf ciktiCanım hamile olsaydın 8 gün geçmiş idrarda çıkardı değilsin ama yinede biara kan tahlilide ver her ihtimale karşı
Hamile degilsin canım,, ama bundan sonra dikkatli olun tamam mı?abla bn bu testi 4 gun oncede yptm negatf cikti bugun de yptm yine negatf cikti
bnde bide polikstk over sendromu var snr strestn uzak drmm gerekiyo bndede stres eksk olmuyo acba ondan mi rengli olmdimHamile degilsin canım,, ama bundan sonra dikkatli olun tamam mı?
tmm abla cok sagol peki neden rengli olmdim bnde polkistik over sendromu var strestn fln uzak drmm gerkyo bndede masallh strres tavan stres yprsam hstlnmiyrum acba ondan olabilir mi ?Hamile degilsin canım,, ama bundan sonra dikkatli olun tamam mı?
Pko olmanla alakalıdır belki stresten olmuştur kistten olur herşey olabilir canım sen bi kadın doğuma görün belki adet söktürücü kullanman gerekebilir tatlımtmm abla cok sagol peki neden rengli olmdim bnde polkistik over sendromu var strestn fln uzak drmm gerkyo bndede masallh strres tavan stres yprsam hstlnmiyrum acba ondan olabilir mi ?
marka olarak öneriniz var mı yoksa farketmez mi. alayım mı almayayım mı kararsızım.
laboquik gördüm hep .bir de dediklerine bakayım.bat 29 eylül. adet olursam fazlaca sipariş vermeyi düşünüyorum.Clear blue ya da fortest güzel
Umarım olmazsın canım ve gerek kalmaz. Ama olursan da karamsarlığa yer yok, devamlaboquik gördüm hep .bir de dediklerine bakayım.bat 29 eylül. adet olursam fazlaca sipariş vermeyi düşünüyorum.
amin tatlım inşallah.sen kaç aydır deniyorsun?Umarım olmazsın canım ve gerek kalmaz. Ama olursan da karamsarlığa yer yok, devam