• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi ertesi gün atmak icin aldigimda böle olmuş

DoGaM35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
143
105
53
32
Arkadaşlar normalde adetim duzensiz oldugu icin test olayini ve kan vermeyi cok yasadim ama ertesi gune kalan testim bile hic bole olmamişti adet gunumde yaptim adetim gelmedi 1hafta sonra tekrar test yapicam ama baya kafam karisti bekleyen test bole olup tekrarlayip pozitif olan oldumu bu arada pkoluyum aylardir korunmuoruz olmadi gecdn ay sadece klomen kullandim o kadar aklim karisti ?

Eklentiler

• 20200107_164947.jpg
    20200107_164947.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaşlar normalde adetim duzensiz oldugu icin test olayini ve kan vermeyi cok yasadim ama ertesi gune kalan testim bile hic bole olmamişti adet gunumde yaptim adetim gelmedi 1hafta sonra tekrar test yapicam ama baya kafam karisti bekleyen test bole olup tekrarlayip pozitif olan oldumu bu arada pkoluyum aylardir korunmuoruz olmadi gecdn ay sadece klomen kullandim o kadar aklim karisti ?
[/QUOTE
Beklediği için öyle olduğunu düşünüyorum burada sonradan cizgi cikipta hamile olduğunu öğrenenlerin okudum fakat bunda ikinci cizgi cikmamis daha çok bekledigi icin idrardan kaynaklı renk değişimi gbi geldi bana. Umarım gönlünüzden gecen olur

5 dakika dışında çıkan çift çizginin hiç bir anlamı yok. Hamile değilsiniz demek ilk 5 dakikada çıkmazsa. Ama düzensizliğiniz varmış kan verin inşallah hamilesinizdir

Gec yumurtlamayla gec dollenme hamile kaldim oglum oldu acaba buda gec dollenmemi die dusundum cunku adetim baya 10gun falan gecmesine ragmen bile silikti cizgi ole ogrenmistim tsk bu arada cevap verdiginiz icin

1hafta bekleyip regl gelmezse tekrar test yapacagim tsk ederim bu arada cevabiniz icin daha once gec dollenmeyle adetim 10gun gectigi halde silik cikmisti baya burdaki gibi ici bos cizgiydi bakalim kader kismet artik :)

Back