- 17 Nisan 2024
- 15
- 13
- 27
-
- Konu Sahibi meraklipapatya
Bence de öyle ama annem kafamı karıştırdı sormak istedim yarın kan vericem inşallah dediğiniz gibidirbu çizgi gayet belli aslında çok da silik değil gebelik var kan verip kesinleştirin bence
Kan verince haber edermisin canım benimde testim seninki gibiBence de öyle ama annem kafamı karıştırdı sormak istedim yarın kan vericem inşallah dediğiniz gibidir
Kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediler canımKan verince haber edermisin canım benimde testim seninki gibi
Yaaa çok sevindim bana da umut oldun testin ilk dakikalrda çift çizgi çıkmış mıydı birde kaset test yapmış mıydinE nabız dan baktım beta hcg 998 gösteriyor
Amin teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah.E nabız dan baktım beta hcg 998 gösteriyor
Teşekkür ederim. İnşallahHayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
İnşallah darısı banada olur bende dün aynı testi yaptım regl den 3 gün önce tek çizgi çıktı 10 dk sonra ikinci çizgi çıktı az bir şey belli ediyor silikHanımlar bugün adet gecikmemin 5.günü freely erken gebelik testi yaptım bugün öğlene doğru çok silik bir çizgi çıktı bu durumu daha önce yaşayıp hamile olan var mı? Yoksa hamilelik yok mu?
Çizgi bence gayet belirgin hayırlı olsunİnşallah darısı banada olur bende dün aynı testi yaptım regl den 3 gün önce tek çizgi çıktı 10 dk sonra ikinci çizgi çıktı az bir şey belli ediyor silik
EvetHanımlar sizce gebelik var mi
Belirtileriniz nelerdi acaba benim de 1 hafta geciktiHanımlar bugün adet gecikmemin 5.günü freely erken gebelik testi yaptım bugün öğlene doğru çok silik bir çizgi çıktı bu durumu daha önce yaşayıp hamile olan var mı? Yoksa hamilelik yok mu?
Adet gününden önce hiç belirtim olmadı sadece sürekli uykum vardı koltukta uyuyakalıyordum adet olmam gereken gün kasık ağrılarım başladı adet sancısına benziyo fakat daha kısa süreli kesik kesik ağrılar göğüslerimde ağrı ve hassasiyet oldu bi de akşamları halsizlikBelirtileriniz nelerdi acaba benim de 1 hafta gecikti
Benim de aynen dediğin gibi kesik kesik ağrılarım var bir haftadır çekiyorum sizin bu kadar sürdü mü ağrınızAdet gününden önce hiç belirtim olmadı sadece sürekli uykum vardı koltukta uyuyakalıyordum adet olmam gereken gün kasık ağrılarım başladı adet sancısına benziyo fakat daha kısa süreli kesik kesik ağrılar göğüslerimde ağrı ve hassasiyet oldu bi de akşamları halsizlik
Sürdü benim hâlâ bazen ağrıyorBenim de aynen dediğin gibi kesik kesik ağrılarım var bir haftadır çekiyorum sizin bu kadar sürdü mü ağrınız