Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi bozuk mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dalgicbayan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
88
25
25
6 aydır korunmuyoruz bir gün gecikti adet yapayım dedim böyle çıktı ay ortasında da çok açık pembe damla gelmişti ayriyeten sarı ve kahverengi akıntı afedersiniz bende acaba mı demiştim

Eklentiler

• IMG20220415212302.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 235
Yarın yine denersiniz. Paketin üzerinde yazdığı kadarını damlatın kâfidir. Bu şekilde dağılmaması gerekiyor.
Evet şimdi tekrar kontrol ettim testi sarixyesil gibi olmuş bende bir gün gecikmeyle biraz umitlendim sağ kaşık ağrısı falan olunca erken sevindim galiba sevinçten yanlış yaptım testi

Şimdi başladı hastalığım bu ay da olmadı umudum da kalmadı hiç bir şeye artık bırakıyorum yordu bu süreç beni

Şimdi başladı hastalığım bu ay da olmadı umudum da kalmadı hiç bir şeye artık bırakıyorum yordu bu süreç beni
Umudu kesmek için çok erken henüz eşin muayne oldumu sperm örneği verdi mi? Sen hsg çekildin mi gerekli tüm tahlilleri verdin mi? Böyle 6 ay deneme ile pes etmek olmaz kimisi 6 kimisi 16 yıl bekliyor kavuşuyor. Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

Eşime de baktirdik problem yok fakat dediğiniz şeyler olmadı benim bı idrar bı kan bı ultrasonla bakmıştı bişi yok dedi ara kanamam oluyodu benim leke tarzında bu ayda oldu hatta salı günü tekrar gidicem ama bilmiyorum güçsüzüm bu konuda

Mutlaka gidip gerekli tüm muayneleri olun hsg çektirin belki tüpler tıkalıdır bilemeyiz çektirmeden. Böyle kendi kendinizi üzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…