Gebelik testi bozuk mu

victoria07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
49
10
88
Merhaba arkadaşlar adet tarihim 23 şubat bugün dayanamayıp test yaptım zaten normalden fazla göğüs şişmesi vardı son dönemde akıntı da var test yaptım ikinci çizgi aşırı belirsiz çıktı yani dikkatli bakınca var ama o kadar belirsiz ki var demek de çok zor sizce hamilelik olabilir mi birde testi akşam yaptım ondan dolayı da yanlış göstermiş olabilir mi çok inceledim öyle göründü çizgi ama fotoda çıkmamış galiba

Kurima cizgiside olabilir bi cizgi var ama pembe degil bilemedim her ihtimale karsi yarin sabah ilk idrarla bi test daha yapin bence

Ben bi hayalet çizgi görüyorum ama sabah yine yap bence.

Çok zor çıktı zaten sanırım boş ya idrar damlayınca hemen çıkardı dimi hamilelik olsa
yani bazi testlerde 20 dakikada sonuc netlesebiliyor bazen daha uzun surede iki cizgi cikip hamile oldugunu ogrenenler var her ihtimale karsi hazir olun ve testinizi tekrarlayin yada kesin sonuc kantesti yaptirin insallah hersey gönlünüzce olur

Arkadaşlar su tut diyenler oldu. Kaybolmadı ve biraz daha pembeleşmiş son baktığımdan bu yana resim ekledim bi bakar mısınız son haline

Eklentiler

• FBC8D179-E185-4765-B92A-08ADA5EA2D32.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 333
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…