Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı fazla damlatilmiş dağılmış gibi duruyor sankiOna Göre Şimdi Kan Vermeye Gidicem![]()
Boş gebelik mi acabaKizlar buraya yaziyorum kusura bakmayin konuyu nerden acacam bulamadimda sorularim var size.. yumurtasi hic gelismeyen kucuk kalan mes 5mm kalan varmi? Nasil duzelir bu
Yok hani catlayan yumurta varya onun kendisi hic gelismiyoBoş gebelik mi acaba
Yok hani catlayan yumurta varya onun kendisi hic gelismiyo
Bende gittim kontrole adetin 13cu gunu yumurta takibine sag tarafta 2yumurta ama 5mm. Yumurtaliklarin gucsuz dedi ilac verdi 2ay boyunca hergun vajinaya tampon gibi bisey yapicakmisim bide vitaminler 2ay sonra yine gel dedi. Bakalim nolucak hakkimizda hayirlisiBana doktorum vitamin vermisti bir ay kullandim yumurta ve sperm kalitesini arttiriyor demisti. Esim kullanmadi ama ben kullandim belki onun yardimiyla hamile kalmis olabilirim. Istersen sende bir dene, adetin 10. Gunu de kontrole cagirmisti yumurta takibi icin, yumurtan 20 mm olmus degerlendir bugunu demisti hemen oldu oyle yumurta takibiyle. Vitaminin adi maxijuno ama benzerleri de vardir tabien kiza zamanda sende saglikla kavusursun insallah
![]()
Klomen femara falan kullandın mı? Yumurta geliştirmek için bal tarçın çörek otu kürü var çok etkili bir kür o.Yok hani catlayan yumurta varya onun kendisi hic gelismiyo
Klomen femara falan kullandın mı? Yumurta geliştirmek için bal tarçın çörek otu kürü var çok etkili bir kür o.
[/QUOTE 2ay kullan dedi doktor onlari bakalim nolucak
Bende gittim kontrole adetin 13cu gunu yumurta takibine sag tarafta 2yumurta ama 5mm. Yumurtaliklarin gucsuz dedi ilac verdi 2ay boyunca hergun vajinaya tampon gibi bisey yapicakmisim bide vitaminler 2ay sonra yine gel dedi. Bakalim nolucak hakkimizda hayirlisi
Yok bu tedaviden cok umutluyum olucakmis gibi ama bana folik asitte verdi doktor bideHic karamsar olma merak etme ben doktoruma folik asit vermicek misiniz cocuk dusunuyoruz dedigimde sen once bir hamile kal da sonra bakalim demisti. Yumurtalik rezervin az amh dedikleri ve prolaktinim yuksekti bi ay ilac kullandim, maxijuno ile birlikte prolaktin ilaci hemen oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Yok bu tedaviden cok umutluyum olucakmis gibi benim prolaktin fsh lh hepsi dusuk ciktiHic karamsar olma merak etme ben doktoruma folik asit vermicek misiniz cocuk dusunuyoruz dedigimde sen once bir hamile kal da sonra bakalim demisti. Yumurtalik rezervin az amh dedikleri ve prolaktinim yuksekti bi ay ilac kullandim, maxijuno ile birlikte prolaktin ilaci hemen oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Doktorun da inanmis demekki benimki cook karamsardiYok bu tedaviden cok umutluyum olucakmis gibi ama bana folik asitte verdi doktor bide
Yok bu tedaviden cok umutluyum olucakmis gibi benim prolaktin fsh lh hepsi dusuk cikti
Evetya bundan oncekiler karamsardi cok bu annem gibi konustu benle cok umitlendim insallah hepimiz saglikla anne oluruzDoktorun da inanmis demekki benimki cook karamsardien kisa zamanda saglikla kucagina alirsin insallah doktoruna guven
![]()
yumurta büyüten femara ya da klomen gibi ilaçla destek verilir...Kizlar buraya yaziyorum kusura bakmayin konuyu nerden acacam bulamadimda sorularim var size.. yumurtasi hic gelismeyen kucuk kalan mes 5mm kalan varmi? Nasil duzelir bu