• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testi BAKARMISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hazal66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
117
38
18
Regl 3 gün gecik ti salı ve persembe sonuclar boyle cikti arkadaslar sizce hamilemiyim ?
Mdoyn2.jpg
salı
Rn1V7a.jpg
persembe

Regl 3 gün gecik ti salı ve persembe sonuclar boyle cikti arkadaslar sizce hamilemiyim ?
Mdoyn2.jpg
salı
Rn1V7a.jpg
persembe
Canım artış güzel. 2 kat olmamasına takılma. Çünkü 48 saat geçmeden yapmışsın. Normal o yüzden, aynı saatlerde yapsaydın 2 kat olurdu. Bu şekilde 2 günde bir devam et. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.

Minik minik yukselecek sonra daha cok artacak keseyi gorceksin insallah

5inci haftanin sonunda gördüm .Beta baktirmayi birakmistik zaten.Annenin kilosu gobek yaglanmasina gore değişebilir gorme durumu.
Canım kaç binlerde görülüyor kese. 3 bin civarı diye duydum sen ne zaman gördün.

5inci haftanin sonunda gördüm .Beta baktirmayi birakmistik zaten.Annenin kilosu gobek yaglanmasina gore değişebilir gorme durumu.
Benim sat 4 ocak. 5 hafta da bitmiş oluyor. Ama hiç bi doktor kese demedi. Hcg düşük diye galiba. Bu zamanlarda mümkün değil. Geç yumurtladım diye mi böyle oldu anlamadım. Benim göbek bölgemde hiç yağ yok dümdüzdür. Görürüm o zaman çok geçmeden.

Benim sat 4 ocak. 5 hafta da bitmiş oluyor. Ama hiç bi doktor kese demedi. Hcg düşük diye galiba. Bu zamanlarda mümkün değil. Geç yumurtladım diye mi böyle oldu anlamadım. Benim göbek bölgemde hiç yağ yok dümdüzdür. Görürüm o zaman çok geçmeden.
Insallah

Back