Gebelik testi bakar mısınız?

Merhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?
Kabak gibi ortada hamile olduğunuz , yani buralarda az çok dolanıyorsanız bilmeniz lazım çok çok silik çizgininde gebelik olduğunu . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Baya net çizgileriniz , daha da koyusu olmaz diye düşünüyorum

Hayırlı olsun gebeliğiniz tedavi gördünüz mü bende 2 yıllık evliyim Aralık ayında düşüğüm oldu bu ayda regl oldum
Saolun Rabbim size de nasip etsin inşallah her zaman hayırlısını isteyin ben hep öyle dua ettim yaklaşık 2 ay önce falan 1 kutu inofolic combi kullanmıştım sonra bi daha almadım dr hamile kalmanı kolaylaştırır demişti etkisi olmuş mudur bilmiyorum başka bşy kullanmadım

İlk defa duydum o ilacı folik asit gibi birşey mi acaba inşallah bende önümüzde ki aylar da hamile kalırım inşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?

Hemde nasıl belli maşallah baksana Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…