- 24 Haziran 2020
- 22
- 10
- 8
- 33
- Konu Sahibi limonlukavunludondurmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak gibi ortada hamile olduğunuz , yani buralarda az çok dolanıyorsanız bilmeniz lazım çok çok silik çizgininde gebelik olduğunu . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Baya net çizgileriniz , daha da koyusu olmaz diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?
Tebrik ederim canımYaaaa sonunda çok şüküryaklaşık 2 senedir düşünüyoruz bi türlü olmamıştı o yüzden hemen kendimi kaptırmak istemedim açıkcası hala da inanamıyorum
Hayırlı olsun gebeliğinizYaaaa sonunda çok şüküryaklaşık 2 senedir düşünüyoruz bi türlü olmamıştı o yüzden hemen kendimi kaptırmak istemedim açıkcası hala da inanamıyorum
Saolun Rabbim size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun gebeliğiniztedavi gördünüz mü bende 2 yıllık evliyim Aralık ayında düşüğüm oldu bu ayda regl oldum
![]()
Aynen Folik asit Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİlk defa duydum o ilacıfolik asit gibi birşey mi acaba
inşallah bende önümüzde ki aylar da hamile kalırım
inşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederim
![]()
Merhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?
Hemde nasıl belli maşallah baksanaMerhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?
Hayırlı olsun hamilesiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?