• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi bakar mısınız?

limonlukavunludondurmam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
22
10
8
33
Merhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?

Eklentiler

• DBEC29CB-D242-47C5-8FF9-E779599A9B82.webp
    DBEC29CB-D242-47C5-8FF9-E779599A9B82.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba arkadaşlar üstte ki testi dün sabah diğer ikisini bugün sabah yaptım 5 dk içinde böyle çıktı ikinci çizgi ilki kadar koyu değil sanki hamile miyimdir?
Kabak gibi ortada hamile olduğunuz , yani buralarda az çok dolanıyorsanız bilmeniz lazım çok çok silik çizgininde gebelik olduğunu . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah . Baya net çizgileriniz , daha da koyusu olmaz diye düşünüyorum

Hayırlı olsun gebeliğiniz 🤗🤲🏻 tedavi gördünüz mü bende 2 yıllık evliyim Aralık ayında düşüğüm oldu bu ayda regl oldum 😔
Saolun Rabbim size de nasip etsin inşallah 🙏 her zaman hayırlısını isteyin ben hep öyle dua ettim yaklaşık 2 ay önce falan 1 kutu inofolic combi kullanmıştım sonra bi daha almadım dr hamile kalmanı kolaylaştırır demişti etkisi olmuş mudur bilmiyorum başka bşy kullanmadım

İlk defa duydum o ilacı 🤗 folik asit gibi birşey mi acaba 🤦‍♀️ inşallah bende önümüzde ki aylar da hamile kalırım 🤲🏻🤲🏻inşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederim 🤗🙏🙏

Hemde nasıl belli maşallah baksana 😍 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım hayırlı olsun 🙏🏻

Back