merhaba kızlar ben 7 Mayıs cuma günü doktora gittim keseyi gördük çok şükür kullandığım ilaçlar vardı devam et dedi aynı günün akşamı kanamam başladı kendi Doktorumun hastanesinin aciline gittim hemen orda alttan muayeneyle baktılar yine evet kese duruyor ama bı kanama var dedi onu takip etmemiz lazım dediler ki benim kendi doktorum da yatış önermişti demişti yatsın hastane de doktorlar irtibat halindeydiler zaten. Neyse ben yattım iğne serum fitil verdiler 8 Mayıs cumartesi gündüz saat 3 den sonra kesildi kanamam yine serum iğne fitil verdiler ondan sonra kanamam olmadı pazartesi de taburcu ettiler ama o kanamalar dan sonra tekrardan hiç ultrason la falan bakmadılar doktorum demiş taburcu olsun bayramdan sonra bana gelsin ben muayene edeceğim ilaçlarına devam etsin demiş ben ısrarla ultrason muayenesi yapın o kadar kanama oldu var mı yok mu merak ediyorum dememe rağmen senin doktorun istememiş biz böyle bişey yapamayız dediler ve yapmadılar parça dusurmemissen sıkıntı yok dediler kanaman da durmuş korkmanıza gerek yok dediler bizde çıktık geldik işte kaç gündür de bişey yok çok şükür.Ama ben bugün evde idrar testi yaptım 5+6 haftalık gözüküyor programa göre kopkoyu çıkması gerekmiyor mu ya silik çıktı benim testim bi baksanız normal mi doktoruma söylememe gerek var mı? Kbkmayin uzun oldu biraz