• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi anormalliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yefko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yefko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
4
0
1
Arkadaşlar merhaba çaresizlikten napacagimi bilemedim bebek tedavisi görüyorum klomen kullandım 10 gün sonra test yaptım evde çift çizgi çıktı kanama başladı hastaneye gittim hcg de değerim 22.6 çıktı ultrasonda görülmedi doktor hastaneye yatıralım dedi yatırdı 3 gün serum ilaç tedavisi uyguladı 2 inci gün hcg yaptı 14.7 ye düştü 3 uncu gün 17.9 a yükseldi doktor gebelik değil gibi istersen çıkabilirsin gibi bir cümle kurunca sinirlenip hastaneden çıktım piskolojim çok bozuldu bu durumda olupta gebe olan var mı gebemiyim değil miyim bilmiyorum başka hastaneye gidicem pazartesi günü ama kafamı rahatlatamiyorum

Arkadaşlar merhaba çaresizlikten napacagimi bilemedim bebek tedavisi görüyorum klomen kullandım 10 gün sonra test yaptım evde çift çizgi çıktı kanama başladı hastaneye gittim hcg de değerim 22.6 çıktı ultrasonda görülmedi doktor hastaneye yatıralım dedi yatırdı 3 gün serum ilaç tedavisi uyguladı 2 inci gün hcg yaptı 14.7 ye düştü 3 uncu gün 17.9 a yükseldi doktor gebelik değil gibi istersen çıkabilirsin gibi bir cümle kurunca sinirlenip hastaneden çıktım piskolojim çok bozuldu bu durumda olupta gebe olan var mı gebemiyim değil miyim bilmiyorum başka hastaneye gidicem pazartesi günü ama kafamı rahatlatamiyorum
Merhaba canim hamile olmasan oyle yuksek cikmazdi hcg ama uzgunum oyle dususe gecmesi iyi olmamis.kan hala geliyirmu?bebeyi dusurduyundede kan olur ve hcg duser.mutlaka baska bir doktora gorun kendini uzme

Ana olmaq merhaba teşekkür ederim yorumun için kan bugün biraz azaldı yarın için farklı bir doktora randevu aldim hayırlısı olur inşallah kafa beyin kalmadı bende çünkü

Ana olmaq merhaba teşekkür ederim yorumun için kan bugün biraz azaldı yarın için farklı bir doktora randevu aldim hayırlısı olur inşallah kafa beyin kalmadı bende çünkü
Uzme kendini insAllah kalbinden gecen olur.

Canım kimyasal geçirmişsin bende 2 ay önce kimyasal geçirdim değerim yüksek çıktı 70 kusurlu sevindim 2 gün sonra tekrarladık 1.20 ye düştü sonra 4 gün içinde adet oldum. Dr gittim kimyasal dedi yada bazen makineler hata yapabiliyor dedi 70 den 1.20 ye düşüş çok hızlı olunca.

Bugün gittim hastaneye doktor düşük yaptigimi söyledi bir kaç ilaç verdi yapacak bişey olmadığını söyledi tekrar gebe kalırsın dedi hayırlısı bakalım

Back