• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi anlayamadım

oglakkiziiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
7
6
1
25
Merhabalar kızlar sırf bunu sorabilmek için üye oldum, adetim bugün tam 7 gün gecikti, uzun süredir mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı halsizlik yaşıyorum. Yaptığım test bu şekilde çıktı, ne olduğunu anlayamadım, dağınık duruyor, sizce bozuk mu test?

Eklentiler

• 1640798045385..jpg
    1640798045385..jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 131
Merhabalar kızlar sırf bunu sorabilmek için üye oldum, adetim bugün tam 7 gün gecikti, uzun süredir mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı halsizlik yaşıyorum. Yaptığım test bu şekilde çıktı, ne olduğunu anlayamadım, dağınık duruyor, sizce bozuk mu test?
Ayyy hayırlı olsun bence hamilesin yarın hemen git kan verr 🥰😍😍😍 biraz taşmış sanırım ondan öyle ,şimdi test yapma şansın varsa bir tane daha yap ,yada kan ver yarın

Yaaa gerçekten olabilir mii kiii, moralim yükseldi şuan 🥰 şehir dışındayım çıkabilirsem hastaneye gitmeyi düşünüyorum yarın, çok çokkk teşekkür ederimm🥰🥰🥰

Yaaa gerçekten olabilir mii kiii, moralim yükseldi şuan 🥰 şehir dışındayım çıkabilirsem hastaneye gitmeyi düşünüyorum yarın, çok çokkk teşekkür ederimm🥰🥰🥰
Benim bu şekilde çıkmıştı ben heyacandan hemen özel hastaneye gidip kan vermiştim 1 saat sonra öğrendim (ama olmadı dış gebelik oldu) inşallah hayırlı haberler alırsın yarın haber edermisin ben çok merak ettim 😍😍😍

İnşallahhh, ah tabiki öğrendiğim zaman haber veririmm, Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah, çok kibarsınız, teşekkür ederim ilginize ❤️🥰

Evet hamilesin🥰🙈 Allah bizede nasip etsin dua et bende istiyorum🙈

Pozitif diye dusunuyorum 🤲

Önce hangisi kırmızılasti, t çizgisi kaç dk sonra kırmızı oldu?

Önce c çizgisi daha sonra t kırmızılaştı dağılma daha sonrasında geçti silik çizgi halini aldı ama ertesi gün test yaptığımda negatif çıktı, sebebini anlayamadım, şehir dışında olduğum için hastaneye de gidemedim randevu bulamadım kafam o kadar karıştı ki 🥺

Kızlaar negatifmiş🥲 kan da negatif, ama halaa regl olamadım, 15 günü geçecek neredeyse, yüzümde sivilceler çıktı normalde hiç çıkmaz, ergenlikte bile çıkarmamıştım🥺 mide hassasiyetim var ve halsizlik 😔

Back