• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi after 10 kullanıp sonucu pozitif olan var mi?

Gebelik testii regil gecikmesinden 10 gün sonra yapıp sonucu negatif olup hamile olduğunu öğrenen ?

• regil gecikmesinden 10 gün sonra negatif sonuca rağmen sonra hamile olduğumu öğrendim

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

cisemyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
145
16
48
40
Arkadaşımın sayfasından yazıyorum, evliyim. Ertesi gün hapı kullanmama rağmen (ella) reglimde ilk defa gecikme oldu. İlk 24 saatte ella yı kullanmıştım. Şuan reglimden 10 gün geçti ve after 10 adında bir gebelik testi yaptım sonuç negatif. Araştırdığımda after 10 gebelik testini http://www.milliyet.com.tr/2000/09/18/saglik/sag01.html sayfasında sahte gebelik testi olarak yer alan isimler arasında ve şüpheye düştüm. Tekrar bitest daha alıcam. Merak ettiğim after 10 testini yapıp pozitif sonuç alan var mı?

Arkadaşımın sayfasından yazıyorum, evliyim. Ertesi gün hapı kullanmama rağmen (ella) reglimde ilk defa gecikme oldu. İlk 24 saatte ella yı kullanmıştım. Şuan reglimden 10 gün geçti ve after 10 adında bir gebelik testi yaptım sonuç negatif. Araştırdığımda after 10 gebelik testini http://www.milliyet.com.tr/2000/09/18/saglik/sag01.html sayfasında sahte gebelik testi olarak yer alan isimler arasında ve şüpheye düştüm. Tekrar bitest daha alıcam. Merak ettiğim after 10 testini yapıp pozitif sonuç alan var mı?

Ben yapmistim ilk testim oydu ve pozitif cikmisti. Dogruydu baska testlerle de onaylandi

Ben yapmistim ilk testim oydu ve pozitif cikmisti. Dogruydu baska testlerle de onaylandi
Teşekkür ederim, bnde net negatifti, o zamn doğru bitest, gecikti sanrım benim, ilk defa böyle oluyor. Sahte gibi değerlendirilmesi kafamı karıştırmıştı, rahatlattınız beni, tekrar bir defa daha uygulamakta fayda var sanrm.

Adet gecikmemin 15. gününde pely ve bebe time adlı 2 gebelik testi de uyguladım, negatifti. Bebe time ın T kısmındaki hafif renk dağılmasını çizgiymiş gibi algıaladıkları için sanırm sonuçlarda tereddüt ediliyor. Çizgiden çok farklı bişey bn şüpheye düşmedim. 3 testde de negatif, birincisini de 10. günümde yapmıştım. Yine de şüphe etmeli miyim ki

Back