gebelik testi adet geciktikten 2 gün sonra dogru sonuç verir mi

Kızlar adetim yedi gündür gecikiyor idrar testi yaptim negatif cikti dün de kan testi yaptırdım negatif çıktı hala hamile olma olasiligim olabilir mi

o da yedi gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı o da hala olasiligim var mi

Kızlar adetim yedi gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı hala hamile olma olasiligim var mi

Merhaba kızlar
Hamileliğinizi adetten kaç gün gecikmeyle öğrendiniz test ne zaman yapılmalı??
Adet belirtileri birebir var mıydı?

Merhaba bayanlar geçen ay yani 4 kasımda ilk cocuguma düşük yaptım .10unda da adet oldum bu ay çok çocuk istiyodum ve yumurtlama gününü adim adim takip ettim adetine bi hafta kala yerleşme kanaması gibi kahverengi bi akıntı geldi 6 gün surdu yaklaşık lekelenme seklinde oldu bu kanamam bu ayin 10 unda olmam lazımdı ama olmadım teste yaptım ama negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ??? Lütfen cevap verin

Kızlar benim bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi kendimi umutlandırmak istemiyorum iki-kere umutlandım geçen aylarda olmadı grip olmuştum yeni iyileştim herhalde ondan gelmedi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…