• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi adet geciktikten 2 gün sonra dogru sonuç verir mi

bugün adet günümdü.2 yıldır deniyoruz olmuyor bu ayda olmaz dedim ama yinede sabah evde test yatım veee ikinci çizgiyi gördüm.tabi inanamadığım için hemen kan testi yaptırmaya koştum.ve ordada çıktı.yani idrarda çıkıyor adet gününde.ama bazılarında çıkmadığını da biliyorum.o yüzden en iyisi en kesini kan testi.haaa bu arada belirti filan hikaye tabi herkeste farklı olur ama bende hiç birşey yok.

amin canım hayırlı olsun ALLAH tamamina erdirsin peki 10 gün önce hiç test yapmadınmı? belirtilerin nelerdı?

Hayır canım hiç test yapmadım,belirtiler ise adet olacak gibiydi göğüslerde şişlik ve acı ara sıra kasıklarda ağrı şeklindeydi hatta sivilcelenme bile oldu tıpkı adet dönemimdeki gibi.ama 10 gün gelmeyince hamilelik belirtilerini inceledim tıpkı uyuyor ondan sonra evde test yaptım ve sonuç pozitif olunca eşimle gidip kan testi yaptırdık ve bebeğimiz aşağı yukarı 4 haftalıkmış.anladığım kadarıyla bir önceki yumurtlama döneminde olmuş bebişimiz:) Darısı tüm isteyenlerin başına...Şunu untumayın adet gecikmese de 1gün geciksede kan vermekten nefret bile etsek korksakta acıda çeksek en kesin sonucu malesef kan testi veriyor...:49:

ben de gecikmeden 2 gün sonra yaptığımda hemen çıkmıştı, 2-3 saniye içinde belirmişti hem de, ertesi gün doktora gittiğimde benim de değerim çok yüksekti, 1200-1300 lerdeydi. tabi kişiden kişiye değişir

benim 2 gün sonra çıkmamıştı herhalde hava değişiminden dolayı dedim şark hizmeti için taaa Türkiye'nin en ucuna geldik de :( en kötü yere hem de :( neyse zaten üzülmemiştim çünkü daha 6 aylık evliydim ve korunuyordum istemiyorduk yani malum burada çocuk hamilelik neredeyse imkansız :( aradan 9 gün geçti ama ben hala adet olmayınca eşim gitti bir tane daha gebelik testi aldı orada çok silik çıktı ertesi gün doktora gittim ve hamileydim :))) şok şok şok olduk şimdi 13 haftalık hamileyim ve imkansız olan yerde mucize bebeğimi doğurmayı düşünüyorum :))

benim 2 gün sonra çıkmamıştı herhalde hava değişiminden dolayı dedim şark hizmeti için taaa Türkiye'nin en ucuna geldik de :( en kötü yere hem de :( neyse zaten üzülmemiştim çünkü daha 6 aylık evliydim ve korunuyordum istemiyorduk yani malum burada çocuk hamilelik neredeyse imkansız :( aradan 9 gün geçti ama ben hala adet olmayınca eşim gitti bir tane daha gebelik testi aldı orada çok silik çıktı ertesi gün doktora gittim ve hamileydim :))) şok şok şok olduk şimdi 13 haftalık hamileyim ve imkansız olan yerde mucize bebeğimi doğurmayı düşünüyorum :))

ALLAH tamamına erdırsın canım darısı benim başima benim bugun davetsız misafirim geldı yani test doğruymuş hamile degilmişim RABBİMİN nasip ettiği zaman İNŞALLAH hamile kalırım...

ALLAH tamamına erdırsın canım darısı benim başima benim bugun davetsız misafirim geldı yani test doğruymuş hamile degilmişim RABBİMİN nasip ettiği zaman İNŞALLAH hamile kalırım...

inşallah canım hiç takma rahat ol stresden de olmuyormuş öyle diyorlar.

Merhaba ,

8 Eylülde adet gördüm,bugün itibariyle gecikmesinin 4. günü .

2 gün evvel rutin kontroller için Kadın Doğum doktoruna gitmiştim,ultrasounda da gebelik çıkmadı ,kan testi ve kapsamlı kan testide istedim.
Bugün arayıp diyor ki özel hastane "hem hamilesiniz ,hem değilsiniz .emin olamadık kan testinizden.Değerlerin biraz üstünde çıkmış ,gebelik şüpheli " Ne diyeceğimi ve yapacağımı şaşırdım şu durumda ,benzer birşey yaşayan varsa yazabilirmi acaba .Yarın sonuçlarımı alıp başka bir hastaneye götürüp tekrar testler yaptıracağım.

Merhaba ,

2 gün evvel rutin kontroller için Kadın Doğum doktoruna gitmiştim,ultrasounda da gebelik çıkmadı ,kan testi ve kapsamlı kan testide istedim.
Bugün arayıp diyor ki özel hastane "hem hamilesiniz ,hem değilsiniz .emin olamadık kan testinizden.Değerlerin biraz üstünde çıkmış ,gebelik şüpheli " Ne diyeceğimi ve yapacağımı şaşırdım şu durumda ,benzer birşey yaşayan varsa yazabilirmi acaba .Yarın sonuçlarımı alıp başka bir hastaneye götürüp tekrar testler yaptıracağım.

canım kimyasal gebelik olabilir 5in üstü hamilelik sayılıyor ama değer çok küçükse ya dış gebelik ya kimyasal gebelik oluyor.Benim 7 küsürdü 48.saat tekrar kan testi istedi doktor iki katına çıkarsa sorun yok dedi benim 2 nin altına düştü ve kanamam oldu kimyasal gebelik yani boş gebeilkmiş bu muhtemelen seninki de böyledir

Merhaba ,

3 gün önce 5.7 çıkmıştı bana da aynısını söylediler bugün tekrar kan verdim 33 çıktı hala aynı şeyi söylüyo. bilemiyorum ama benim bat yarın yani daha gecikme falan yok. umarım hamilesindir, ben de öyle. hayırlısı olsun canım hakkımızda.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ,doktor bile böyle bir açıklama yapıyorsa kafalarımızın karışması çok normal.İnsan şüphede kalıyor ki bir bebek sahibi olmayı bu kadar çok istiyorken ..Hayırlısı diyelim hepimiz için arkadaşlar,en kısa sürede sağlıklı şekilde güzel haberler vermek nasip olsun ..

ben 1 gün gecikince yaptım pozitif çıkmıştı bu kişiden kişiye değişiyo canım hamile olabilirsin 2 gün erken daha 15 gün sonra bile pozitifi gören tanıdıklarım var biraz daha bekle

eğer istiyorsan inş.hamilesindir bildiğim kadarıyla ağrı kesicinin içeriği ve dozajına göre yaptığı etkiler farklı olduğunu biliyorum.allahın izniyle bişi olmaz inş....

Arkadaşlar benimde tam 6 gün geçti adetim test yaptım ama olumsuz :( bazen gebelik testleri doğru sonuç vermiyebiliyormuş . Kan testi yaptırcam pazarteside inşallah olumlu olur..

5 gun gectiginde test yapmistim biri silik iki cizgi cikmisti kan testiylede dogrulandi beta hcg yaptirmistim 2524 cikmisti doktor gec dollenme olmus demisti 3 haftalikti kese bile gorunmedi ama kanda cikmisti 7 haftalikken keseyi 10 haftalikken oglumu gorduk darisi tum isteyenlerin basina

Tatlım biraz daha beklersin benim adetim 10 gün geçmesine rağmen yaptığım gebelik testlerinde negatif çıkıyordu meğersem geç döllenmeymiş yaklaşık 2 hafta sonra çift çizgi çıkmıştı

Ins hamilesindir kan tahlili kesin cozum idarla kesinlikle yaniltici olabiliyor onun icin en az on gun beklemen gerekiyor bence kan verip hemen ogrenmelisin

Merhaba çok uzun süredir aklıma her ne takılırsa forumdan rahatlıkla bulabiliyorum.. Yeni evliyim.. Geçtiğimiz ay adet günüm geçmemesine rağmen 15 gün leke leke arada pembe ve kahve rengi lekelerle yaptırdıüım kan tahlilinde gebelik çıkmıştı. Ama adet günümün ertesi günü hastalandım ve erken düşük oldu.. Yani düşük de denemez de kimyasal gebelikmiş.. Bu ay 23 ünde olmam gerekirken ikinci gün sabahında depo yaptığım gebelik testlerinden birini alıp hiç umudum olmadığı halde yaptım.. 3. damlayı damlatırken ikinci çizgi gayet belirgin çıktı.. Sanırım hamileyim galibe inşaAllah :)

Test sonucu kisiden kişiye degisebilir döllenmeyle ilgili...bazılarında adetten bi kac gün önce cıkıyor.bazılarında ise 1 hafta sonra.bthcg nin kanda yükselip belli bir noktaya geldikten sonra idrara gecmesi ile ilgili.

Kızlar adetim bi gün geçti adet günüm sabahı test yaptım ama çıkmadı ve bugünde tık yok sizce hamile olabilir miyim test yapsam cikarmi

Back