amin canım hayırlı olsun ALLAH tamamina erdirsin peki 10 gün önce hiç test yapmadınmı? belirtilerin nelerdı?
benim 2 gün sonra çıkmamıştı herhalde hava değişiminden dolayı dedim şark hizmeti için taaa Türkiye'nin en ucuna geldik deen kötü yere hem de neyse zaten üzülmemiştim çünkü daha 6 aylık evliydim ve korunuyordum istemiyorduk yani malum burada çocuk hamilelik neredeyse imkansız aradan 9 gün geçti ama ben hala adet olmayınca eşim gitti bir tane daha gebelik testi aldı orada çok silik çıktı ertesi gün doktora gittim ve hamileydim :))) şok şok şok olduk şimdi 13 haftalık hamileyim ve imkansız olan yerde mucize bebeğimi doğurmayı düşünüyorum :))
ALLAH tamamına erdırsın canım darısı benim başima benim bugun davetsız misafirim geldı yani test doğruymuş hamile degilmişim RABBİMİN nasip ettiği zaman İNŞALLAH hamile kalırım...
Merhaba ,
8 Eylülde adet gördüm,bugün itibariyle gecikmesinin 4. günü .
2 gün evvel rutin kontroller için Kadın Doğum doktoruna gitmiştim,ultrasounda da gebelik çıkmadı ,kan testi ve kapsamlı kan testide istedim.
Bugün arayıp diyor ki özel hastane "hem hamilesiniz ,hem değilsiniz .emin olamadık kan testinizden.Değerlerin biraz üstünde çıkmış ,gebelik şüpheli " Ne diyeceğimi ve yapacağımı şaşırdım şu durumda ,benzer birşey yaşayan varsa yazabilirmi acaba .Yarın sonuçlarımı alıp başka bir hastaneye götürüp tekrar testler yaptıracağım.
Merhaba ,
8 Eylülde adet gördüm,bugün itibariyle gecikmesinin 4. günü .
2 gün evvel rutin kontroller için Kadın Doğum doktoruna gitmiştim,ultrasounda da gebelik çıkmadı ,kan testi ve kapsamlı kan testide istedim.
Bugün arayıp diyor ki özel hastane "hem hamilesiniz ,hem değilsiniz .emin olamadık kan testinizden.Değerlerin biraz üstünde çıkmış ,gebelik şüpheli " Ne diyeceğimi ve yapacağımı şaşırdım şu durumda ,benzer birşey yaşayan varsa yazabilirmi acaba .Yarın sonuçlarımı alıp başka bir hastaneye götürüp tekrar testler yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?