• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi adet geciktikten 2 gün sonra dogru sonuç verir mi

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
arkadaşlar sorum olucaktı bugün adet gecikmemin 2. günü sabah test yaptim tek çizgi çikti moralim çok bozuldu acaba daha erken olabilirmi belim ara ara ağriyo 10 gündğr acayip uykucu oldum göğüslerime dokumaniyorum bile hem şiş hem ağri var ara ara kasıklarım ağriyor normalde adetten önce yüzüme sivilceler çıkardı şimdi tek sivilce bile yok hem pembe pembe oldu yanaklarım ne dersınız

Ben adet günüm 1 gün geçtikten sonra dayanamayıp yapmıştım çift çizgi çıktı,sonra hemen hastaneye koşup kan testi ile de doğruladım,bana kimse doğru sonuç vermez 1 hafta 10 gün bekle demişlerdi ama bende hemen belli oldu

Ben adet günüm 1 gün geçtikten sonra dayanamayıp yapmıştım çift çizgi çıktı,sonra hemen hastaneye koşup kan testi ile de doğruladım,bana kimse doğru sonuç vermez 1 hafta 10 gün bekle demişlerdi ama bende hemen belli oldu

evet benimde ilk hamileligimde aynı gün belli olmuştu maalesef düşükle sonuçlandı

haklısın ama söylemeye utaniyorum ben kan testinden çok korkarım, 2-3 gün bekliycem artık sonra tekrar test yapıcam yine çikmazsa mecbur kan testı

Bende kan aldırmaktan aşırı korkarım ama mecbur ,zaten hamileyken 2 li testti 3 lü testti derken bi çok kez kan vermek durumunda kalacaksın alış bence:)

Benimde hemen çıktı regl günümü iki gün geçmişti hatta ikinci günün sabahı yapmıştım evde testi pozitif çıkmıştı. Ancak böyle şeyler kişiden kişiye değişir, benim kanda bt hcg 4+1 de 879 çıkmıştı. Değerim yüksek olduğu için evdeki teste hemen çıktı ancak daha az değerle başlayıp giderek yükselen de var.
Önceki aylarda yaptığım testlerde negatif çıkmıştı ve negatifi gördükten birkaç saat sonra regl oluyordum.
Kısmet..

adet gecikmesi olduğunda yapılan testte varsa gebelik çıkar ama sen bi kaç gün daha bekle adet olmasan tekrar test yap

Kızlar benim adetim 10gün gecikti öyle yaptım testi ve sonuç pozitif çıktı:) $Fotoğraf0116.jpg Darısı tüm arzulayanlara...

kızlar,ben de çarşamba günü kesin bekliyodum adet olurum diye.27.günüydü.nokta gibi bi kan geldi.ben de heralde olucam karnım ağrımasın diye ağrı kesici aldım.iki gündür tık yok.hiçbişe gelmedi.2 gün geçti.acaba hamilemiyim?ağrı kesiciyi aldım bişe olur mu sizce hamileysem eğer?

kızlar,ben de çarşamba günü kesin bekliyodum adet olurum diye.27.günüydü.nokta gibi bi kan geldi.ben de heralde olucam karnım ağrımasın diye ağrı kesici aldım.iki gündür tık yok.hiçbişe gelmedi.2 gün geçti.acaba hamilemiyim?ağrı kesiciyi aldım bişe olur mu sizce hamileysem eğer?

kızlar benimde 2 gün geçti.2 gün önce nokta kadar bi kan geldi ben de adet olucam diye ağrı kesici aldım.ama olmadım.bu gün 29.günü.beklesemmi test için?acaba ağrı kesici aldım kötü bişe olurmu sizce?

benimde başima böyle bişey gelmişti bende bir damla kan geldımı hemen ağrı kesıcı aliyordum 3 ay öncede aynı şekılde oldu 3-4 damla kan geldı hemen ağrı kesıcı aldım sonra baktım tık yok senin gibi endişelendım ama 3 gün sonra normal adetim geldı bence hamile degilsin hamilelikte hiç bi şekilde kan gelmiyo içini ferah tut ama yarında gelmezse test yap

benimde başima böyle bişey gelmişti bende bir damla kan geldımı hemen ağrı kesıcı aliyordum 3 ay öncede aynı şekılde oldu 3-4 damla kan geldı hemen ağrı kesıcı aldım sonra baktım tık yok senin gibi endişelendım ama 3 gün sonra normal adetim geldı bence hamile degilsin hamilelikte hiç bi şekilde kan gelmiyo içini ferah tut ama yarında gelmezse test yap

bazıları da üstüne görme olabilir diyo ama o yüzden kafam karıştı.kan testi yaptırsam yarın erken mi acaba karar veremedim?

yarın adet günün mü? adet gününse yarın yapabilirisin çikar muhtemelen daha önce hamile kaldın mı? ne kadarlık evlisin?

adet günümü 2-3 gün geçtim.ilk hamileliğim olacak.1 haftadan önce kan testi yapma falan diyolar o yüzden kafam karıştı.2 yıllık evliyim.

adet günümü 2-3 gün geçtim.ilk hamileliğim olacak.1 haftadan önce kan testi yapma falan diyolar o yüzden kafam karıştı.2 yıllık evliyim.

kan testı yapma eczaneden normal gebelik testı al idrar testı yap adeti geçtiysen çikar muhtemelen hem için rahat olur sonucu banada bildir merak ettım

kızlar benimde 2 gün geçti.2 gün önce nokta kadar bi kan geldi ben de adet olucam diye ağrı kesici aldım.ama olmadım.bu gün 29.günü.beklesemmi test için?acaba ağrı kesici aldım kötü bişe olurmu sizce?

hadı bakalım hayırlısıı :)))) ıdrar testınde herkezde gunu gecse bıle cıkmaya bılıyor sen yınede dene sansını :))) bıda ıcme korkma bısı olmazz..

Back