- 30 Ağustos 2022
- 177
- 76
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken bence adetin geçmesini bekleyrmezseniz bile 1,2 gün kalasıya yapın erken gebelik testinde. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsinKızlar adetime 6 gün var gebelik testi yapsam çıkarmı yaptığında doğru sonuç alan varmı sağ kasık kısmımda ara ara hafif ağrı var göğüslerimde sertlik ama başka birşey yok çok merak ediyorum fakat korkuyorum 3 yıldır sürekli negatif
Yorumunuz için teşekkür ederim belirtilerin neydi peki beklediğin için mi test yapmıştın yoksa belirtin mi oldu2 gün daha bekleyin erken gebelik testi yapın ve sabah yapın mutlaka canım ben 4 gün kala öğrenmiştim. Allahım enkısa zamanda nasip etsin inşallah
Umarım isteyen herkese nasip olsun psikolojik olarak o kadar çöktüm ki her ay bir belirti varmış gibi hissediyorum ve hep negatif sorun ne kaç doktora gittik şu sorundan ötürü olmuyorda demiyorlarErken bence adetin geçmesini bekleyrmezseniz bile 1,2 gün kalasıya yapın erken gebelik testinde. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin
Hsg çekindiniz mi ? Ya da yumurta takibi falan denediniz miUmarım isteyen herkese nasip olsun psikolojik olarak o kadar çöktüm ki her ay bir belirti varmış gibi hissediyorum ve hep negatif sorun ne kaç doktora gittik şu sorundan ötürü olmuyorda demiyorlar
Malesef doğurganlık bi mucize işi ve içinde çok fazla etken var. Bazen net sebepler oluyor ama bazen hiçbir sebep yokken olmuyor. Bunu açıklayabilecek bir izahat yok malesef. Ben de aynı durumdayım ve artık biraz da sorgulamayı bıraktım. Bu biraz daha rahat ettirdi beni. Yapabiliyorsanıx siz de biraz kendinizi serbest bırakmayı deneyin.Umarım isteyen herkese nasip olsun psikolojik olarak o kadar çöktüm ki her ay bir belirti varmış gibi hissediyorum ve hep negatif sorun ne kaç doktora gittik şu sorundan ötürü olmuyorda demiyorlar
Idrarda asiri koku ve ruyamda bileyemek yiyordum aşırı istahtan şüphelendim duramamışsın test yapmissin ama :) inşallah gebelik vardır ilk 5 dk icinde 2. Çizgi belirdiyse muhtemelen var .Yorumunuz için teşekkür ederim belirtilerin neydi peki beklediğin için mi test yapmıştın yoksa belirtin mi oldu
Çekildim canım amh değerim 4.61 çıktı gÜzel dedi doktor çikolata kisti var ama oda engel değil gibi duruyor dedi yani senin buyun var şuyun var demediHsg çekindiniz mi ? Ya da yumurta takibi falan denediniz mi
Yaparken belirdi sonra silikleşti ama var bende dayanamadım hemen kan verdim gelip inş vardırIdrarda asiri koku ve ruyamda bileyemek yiyordum aşırı istahtan şüphelendim duramamışsın test yapmissin ama :) inşallah gebelik vardır ilk 5 dk icinde 2. Çizgi belirdiyse muhtemelen var .
İnşallahh vardırYaparken belirdi sonra silikleşti ama var bende dayanamadım hemen kan verdim gelip inş vardır
İnş canım benim çok heyecanlıyımİnşallahh vardır
Sonucu paylaş bizimleİnş canım benim çok heyecanlıyım
Tabikide yazacağım hemenSonucu paylaş bizimle
Hayal kırıklığının onune geçilmiyor cok iyi biliyorum o duyguyu ama yapma kendine bu ay morelini hep yuksek tut egzersiz yap esin ve sen guzel beslenin stres yapma bi zamani var elbet gelecek o 2. Cizgi gorunecek sıkma caniniÇıktı sonuç 0 çıktı testte silik çizgi gözüküyor demekki test bozukmuş Yine yıkıldım yine üzüldüm
Çok yoruldum 3 yıldır hep olumsuz olunca güçlü durmak falan baya yordu… Teşekkür ederim canım benim inş bu kadar bekletmenin üzülmenin karşılığını alırım isteyen herkese nasip olsun inşHayal kırıklığının onune geçilmiyor cok iyi biliyorum o duyguyu ama yapma kendine bu ay morelini hep yuksek tut egzersiz yap esin ve sen guzel beslenin stres yapma bi zamani var elbet gelecek o 2. Cizgi gorunecek sıkma canini