- Konu Sahibi NurayAnk112
-
sonucun ılk 5 dk da cıkması gerekır .. zaman gectıkce sılık bır cızgı olusurcanım benimde hamılelıgımde 2.cizgi silik gıbı cıkmıstı ama 1 kac dk.da bellı olmustu belkıde hamılesındır :) kararsızsızlık yasıyacagına al 1 test daha yap bakalım sonuzc ne????
sonucun ılk 5 dk da cıkması gerekır .. zaman gectıkce sılık bır cızgı olusur
canım benim 1 hafta gecikmişti ama 2bin küsürdü değer.evde yaptığımda da 2.silik çıkmıştı.istersen 2-3 gün sonra yine kan testi yaptır.
Arkadaşlar şu aşamada beklemekten başka çarem yokmu çok merak ediyorumm.Çok farklı bilgiler duyuyorum.Mesela ben adetime yakın bir dönemde hamile kalmişsam bu deger fark edermi hemen 5 gün sonra kan testinde çıkarmı ?
3 aydır düşünüyoruz bakalım hayırlısı inşallaharkadasım gec yumurtlamada olabılır ama senın yumurtladıgın andan ıtıbaren beta hcg hormonu salgılanmaya baslıyor ve dedıgın gıbı olsaydı yuksek cıkardı...ama yınede bekle bakalım ıns hamilesindir canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
Arkadaşlar bugün sabah gebelik testi yaptım,tamam tek çizgi çıktı aradan bir saat ğeçtiginde testi atmak için elime aldıgımda belirsiz bir çizgi daha vardı.İlk 5'dk sürede böyle birşey yoktu.Acaba test kurudugundan dolayı mı bu şekle geldi.Yardımlarınızı bekliyorum.Birde 4 gündür hastalığım gecikti.Hiç bir şekilde hiç bir yerim agrimiyor.Sadece yürürken karnımın üstü kasılıyor gibi oluyor.
3 aydır düşünüyoruz bakalım hayırlısı inşallah
Arkadaşlar bugün sabah gebelik testi yaptım,tamam tek çizgi çıktı aradan bir saat ğeçtiginde testi atmak için elime aldıgımda belirsiz bir çizgi daha vardı.İlk 5'dk sürede böyle birşey yoktu.Acaba test kurudugundan dolayı mı bu şekle geldi.Yardımlarınızı bekliyorum.Birde 4 gündür hastalığım gecikti.Hiç bir şekilde hiç bir yerim agrimiyor.Sadece yürürken karnımın üstü kasılıyor gibi oluyor.
Arkadaşlar bugün test yaptırdım beta-HCG 1.20 mIU/ml çıktı doktor hamile olmadıgımı söyledi.Sizce erkenmi test yaptırdım adet günümden 5 gün geçti.Yorumlarınız neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?