• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi acil yardım

NurayAnk112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
33
0
26
Ankara
Arkadaşlar bugün sabah gebelik testi yaptım,tamam tek çizgi çıktı aradan bir saat ğeçtiginde testi atmak için elime aldıgımda belirsiz bir çizgi daha vardı.İlk 5'dk sürede böyle birşey yoktu.Acaba test kurudugundan dolayı mı bu şekle geldi.Yardımlarınızı bekliyorum.Birde 4 gündür hastalığım gecikti.Hiç bir şekilde hiç bir yerim agrimiyor.Sadece yürürken karnımın üstü kasılıyor gibi oluyor.

canım benimde hamılelıgımde 2.cizgi silik gıbı cıkmıstı ama 1 kac dk.da bellı olmustu belkıde hamılesındır :) kararsızsızlık yasıyacagına al 1 test daha yap bakalım sonuzc ne????

Arkadaşlar bugün test yaptırdım beta-HCG 1.20 mIU/ml çıktı doktor hamile olmadıgımı söyledi.Sizce erkenmi test yaptırdım adet günümden 5 gün geçti.Yorumlarınız neler

canım benim 1 hafta gecikmişti ama 2bin küsürdü değer.evde yaptığımda da 2.silik çıkmıştı.istersen 2-3 gün sonra yine kan testi yaptır.

canım uzuldum ama hamıle deılsın kan testınde adet olmadan 1hafta oncesınde bıle cıkıyor eger kı hamıle olsaydın kesın cıkardı maalesef canım:((( adet gecıkmende hormanlardan kaynaklanıyordur yada kis vardır bi dr.görün bence

canım benim 1 hafta gecikmişti ama 2bin küsürdü değer.evde yaptığımda da 2.silik çıkmıştı.istersen 2-3 gün sonra yine kan testi yaptır.

1ay once kımyasal gebelık gecırdım canım maalesef..ılıskıden 1 hafta sonra kan testınde 40 kusurlerde cıktı adetıme daha 15 gun vardı hemen hemen demek ıstedıgım hamıle olsa adet oncesı bıle yuksek cıkardı

Arkadaşlar şu aşamada beklemekten başka çarem yokmu çok merak ediyorumm.Çok farklı bilgiler duyuyorum.Mesela ben adetime yakın bir dönemde hamile kalmişsam bu deger fark edermi hemen 5 gün sonra kan testinde çıkarmı ?

Arkadaşlar şu aşamada beklemekten başka çarem yokmu çok merak ediyorumm.Çok farklı bilgiler duyuyorum.Mesela ben adetime yakın bir dönemde hamile kalmişsam bu deger fark edermi hemen 5 gün sonra kan testinde çıkarmı ?

arkadasım gec yumurtlamada olabılır ama senın yumurtladıgın andan ıtıbaren beta hcg hormonu salgılanmaya baslıyor ve dedıgın gıbı olsaydı yuksek cıkardı...ama yınede bekle bakalım ıns hamilesindir canım ne zamandır çocuk istiyorsunuz?

Arkadaşlar bugün sabah gebelik testi yaptım,tamam tek çizgi çıktı aradan bir saat ğeçtiginde testi atmak için elime aldıgımda belirsiz bir çizgi daha vardı.İlk 5'dk sürede böyle birşey yoktu.Acaba test kurudugundan dolayı mı bu şekle geldi.Yardımlarınızı bekliyorum.Birde 4 gündür hastalığım gecikti.Hiç bir şekilde hiç bir yerim agrimiyor.Sadece yürürken karnımın üstü kasılıyor gibi oluyor.

o kadargecikmeyle belli olurdu diye düşünüyorum. bahar dönemlerinde illaki bi gecikme oluyor bende ve bildiğim çoğu kadınlarda..
çok istiyorsanız stres yapmışsındır. stresten de gelmez..

ama inşallah hamilesindir geç döllenme oluyordur..
rabbim hayırlısını versin inşallahh

canım yaptın mı tekrardan test?

Back