Gebelik test sonucum yorum lütfen

Bugün adet günümdü birde inanılmaz diş ağrım var görünürde bir şey yok diş etlerim ağrıyor inanılmaz alakası var mi hiç bilmiyorum

Eklentiler

• E06FB8AB-98C2-43EF-A9E1-CF5870E6EDC7.png
    790,8 KB · Görüntüleme: 93
Yaaa hayırlı olsun cok sevindim kan testi yaptırdın mı acaba birde gecikmen kaç gün oldu acaba
Kan testi klinikte yaptırdım pozitif benim adet düzensizliğim var o yüzden gecikme oldumu bilemiyorum en son 1 şubatta adet oldum yumurtlamam 15 16 martta oldu cok düzensiz pazartsi düzgün bir doktora gidicem

Kan testi klinikte yaptırdım pozitif benim adet düzensizliğim var o yüzden gecikme oldumu bilemiyorum en son 1 şubatta adet oldum yumurtlamam 15 16 martta oldu cok düzensiz pazartsi düzgün bir doktora gidicem
Eger en son 1 şubatta okduysan daha suan cok yeni senin de oyuzden normal testte silik çıkmış olabilir değerin kaç çıktı acaba

Eger en son 1 şubatta okduysan daha suan cok yeni senin de oyuzden normal testte silik çıkmış olabilir değerin kaç çıktı acaba
Değerimi öğrenemedim pazartesi haber vercekler ben astım hastası oldugum icin 2 sat beklemem gerekiyordu beni eve gönderdiler birde ben cıkıs satlerinde gitmiştim kanında gebelik pozitif ama değerlerini p.tsi telefonla bildiricez dediler virüs nedeniyle o yüzden p.tesiyi bekliyorum

Evet ya böyle bir döneme gelmesi cok kötü oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonuçlarını pazartesi buraya yazarsan sevinirim

Amin inşallah herkes güzel sonuclar alsın Tamam canım yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…