• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik test sonucum yorum lütfen

Prensssprensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
567
395
33
29
Sonuç nedir acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• AEF19149-E521-42BE-92CA-DCEA6B217D85.jpeg
    AEF19149-E521-42BE-92CA-DCEA6B217D85.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 133
Bugün adet günümdü birde inanılmaz diş ağrım var görünürde bir şey yok diş etlerim ağrıyor inanılmaz alakası var mi hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• E06FB8AB-98C2-43EF-A9E1-CF5870E6EDC7.png
    E06FB8AB-98C2-43EF-A9E1-CF5870E6EDC7.png
    790,8 KB · Görüntüleme: 93
Yaaa hayırlı olsun cok sevindim kan testi yaptırdın mı acaba birde gecikmen kaç gün oldu acaba
Kan testi klinikte yaptırdım pozitif benim adet düzensizliğim var o yüzden gecikme oldumu bilemiyorum en son 1 şubatta adet oldum yumurtlamam 15 16 martta oldu cok düzensiz pazartsi düzgün bir doktora gidicem

Kan testi klinikte yaptırdım pozitif benim adet düzensizliğim var o yüzden gecikme oldumu bilemiyorum en son 1 şubatta adet oldum yumurtlamam 15 16 martta oldu cok düzensiz pazartsi düzgün bir doktora gidicem
Eger en son 1 şubatta okduysan daha suan cok yeni senin de oyuzden normal testte silik çıkmış olabilir 💕 değerin kaç çıktı acaba

Eger en son 1 şubatta okduysan daha suan cok yeni senin de oyuzden normal testte silik çıkmış olabilir 💕 değerin kaç çıktı acaba
Değerimi öğrenemedim pazartesi haber vercekler ben astım hastası oldugum icin 2 sat beklemem gerekiyordu beni eve gönderdiler birde ben cıkıs satlerinde gitmiştim kanında gebelik pozitif ama değerlerini p.tsi telefonla bildiricez dediler virüs nedeniyle o yüzden p.tesiyi bekliyorum

Değerimi öğrenemedim pazartesi haber vercekler ben astım hastası oldugum icin 2 sat beklemem gerekiyordu beni eve gönderdiler birde ben cıkıs satlerinde gitmiştim kanında gebelik pozitif ama değerlerini p.tsi telefonla bildiricez dediler virüs nedeniyle o yüzden p.tesiyi bekliyorum
Evet ya böyle bir döneme gelmesi cok kötü oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonuçlarını pazartesi buraya yazarsan sevinirim 💕💕

Evet ya böyle bir döneme gelmesi cok kötü oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻 Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonuçlarını pazartesi buraya yazarsan sevinirim 💕💕
Amin inşallah herkes güzel sonuclar alsın 🙏Tamam canım yazarım buraya🧡

Back