- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk gebeligimi böyle öğrenmiştim canim 16 civarıydı 2 gün sonra düşük yapmıştım ama inşallah senin bebek tutunur hamilesin :)Sonuç nedir acaba yardımcı olur musunuz
Test ne zaman yapmıştınız acabaBende ilk gebeligimi böyle öğrenmiştim canim 16 civarıydı 2 gün sonra düşük yapmıştım ama inşallah senin bebek tutunur hamilesin :)
Beyaz ışıkta çeker mısınız
Böyle göndereyim birde ozaman
Yaaa hayırlı olsun cok sevindim kan testi yaptırdın mı acaba birde gecikmen kaç gün oldu acabaCanım seni heveslendirmek istemem ama dün bende gebelik testi yaptım erken gebelik testimde net belirdi ama normal testte böyle silikti
Kan testi klinikte yaptırdım pozitif benim adet düzensizliğim var o yüzden gecikme oldumu bilemiyorum en son 1 şubatta adet oldum yumurtlamam 15 16 martta oldu cok düzensiz pazartsi düzgün bir doktora gidicemYaaa hayırlı olsun cok sevindim kan testi yaptırdın mı acaba birde gecikmen kaç gün oldu acaba
Eger en son 1 şubatta okduysan daha suan cok yeni senin de oyuzden normal testte silik çıkmış olabilir değerin kaç çıktı acabaKan testi klinikte yaptırdım pozitif benim adet düzensizliğim var o yüzden gecikme oldumu bilemiyorum en son 1 şubatta adet oldum yumurtlamam 15 16 martta oldu cok düzensiz pazartsi düzgün bir doktora gidicem
Değerimi öğrenemedim pazartesi haber vercekler ben astım hastası oldugum icin 2 sat beklemem gerekiyordu beni eve gönderdiler birde ben cıkıs satlerinde gitmiştim kanında gebelik pozitif ama değerlerini p.tsi telefonla bildiricez dediler virüs nedeniyle o yüzden p.tesiyi bekliyorumEger en son 1 şubatta okduysan daha suan cok yeni senin de oyuzden normal testte silik çıkmış olabilir değerin kaç çıktı acaba
Evet ya böyle bir döneme gelmesi cok kötü oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonuçlarını pazartesi buraya yazarsan sevinirimDeğerimi öğrenemedim pazartesi haber vercekler ben astım hastası oldugum icin 2 sat beklemem gerekiyordu beni eve gönderdiler birde ben cıkıs satlerinde gitmiştim kanında gebelik pozitif ama değerlerini p.tsi telefonla bildiricez dediler virüs nedeniyle o yüzden p.tesiyi bekliyorum
Amin inşallah herkes güzel sonuclar alsın Tamam canım yazarım burayaEvet ya böyle bir döneme gelmesi cok kötü oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonuçlarını pazartesi buraya yazarsan sevinirim