• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik test markaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman yoktur muhtemelen. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın inşallah isteyen herkes bebişine kavuşur 🙏🏻🥰 (Benim de gebelik oldu ama 8.hafta kalbi durdu malesef 1buçuk yıldır istiyorum bakalım inşallah olur 🙏🏻)
Ve acaba sizde test yaptınız mi böyleevde ki gebelik testlerinden nasıl anlamıştınız gebe olduğunuzu

Çok üzüldüm ama işte Rabbim büyük umarım istediğiniz tüm her seye kavuşursunuz mutlulugunuz daim plur umarım:) ❤💐
Amin canım çok teşekkür ederim sen de çok mutlu ol inşallah 🙏🏻🥰

Ve acaba sizde test yaptınız mi böyleevde ki gebelik testlerinden nasıl anlamıştınız gebe olduğunuzu
Evet ben yumurtlama testiyle takip ediyordum tam yumurtlama günü denemiştik ondan 8 gün sonra de erken gebelik testinde öğrendim. Sonra adet gününde normal gebelik testi yaptım o da pozitif çıkınca kan verdim ve doktora gittim.

Evet ben yumurtlama testiyle takip ediyordum tam yumurtlama günü denemiştik ondan 8 gün sonra de erken gebelik testinde öğrendim. Sonra adet gününde normal gebelik testi yaptım o da pozitif çıkınca kan verdim ve doktora gittim.
Çok teşekkür ediyorum yardımınız için demek ki bende o zmn yok bakalim yarin tekrar derim o da negatiftir artik ileride ki zamana kaldi

Ve sey kusura bakmayın tekrar tekrar soruyorum ama bu konuda pek bilgim yok. Iliski üzerinden aylar geçti ya ben şimdi yarın normal bir gebelim testi alsam olur mu yoksa bende mi erken gebelik testi alayım hangisi uygun olur sizce?

Ve sey kusura bakmayın tekrar tekrar soruyorum ama bu konuda pek bilgim yok. Iliski üzerinden aylar geçti ya ben şimdi yarın normal bir gebelim testi alsam olur mu yoksa bende mi erken gebelik testi alayım hangisi uygun olur sizce?
Son 15-16 günde ilişki olmadıysa normal gebelik testi de alabilirsiniz 😊

Back
X