• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik test markaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve size soru sormak istiyorum.

Miratech
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Bu markalar sizce nasıl bu markaları kullanip hamileligini öğrenen var mi yardımcı olur musunuz? Testlerden bir kac tane yaptım hepsi negatif çıktı sormak istedim.

Ben predictor'ın erken gebelik testiyle bata 4 gün kala öğrenmiştim. Bana kaliteli geliyor.

Miratech
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Bu markalar sizce nasıl bu markaları kullanip hamileligini öğrenen var mi yardımcı olur musunuz? Testlerden bir kac tane yaptım hepsi negatif çıktı sormak istedim.
Albi ve freely ikisinde de çıkmıştı adete 5 gün varken

Benimki geç çıkmıştı ikinci çizgi hayalet gibiydi hatta. İnşallah hamilesindir canım 🤲♥️ yada istediğin zaman sana da nasip etsin Allah
Güzel dilekleriniz için tşk ederim şuanda bi gebelik istemiyorum ztn ilişki üzerinden geçeli 1.5 ay fln oldu snrm çıksa çıkardı değil mi ? Zaten değilsem de zamanında insallah olur :)

Güzel dilekleriniz için tşk ederim şuanda bi gebelik istemiyorum ztn ilişki üzerinden geçeli 1.5 ay fln oldu snrm çıksa çıkardı değil mi ? Zaten değilsem de zamanında insallah olur :)
Yine dene testi iki gün sonra yap canım sonra da çıkmazsa istediğin zaman nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda🤲♥️

Yine dene testi iki gün sonra yap canım sonra da çıkmazsa istediğin zaman nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda🤲♥️
Teşekkür ederim eşim yanımda değil o yüzden pekde gebelikle alakm yok heveslenip kan testide yaptirmak istemiyorum denerim tekrardan zaten yine negatif ise negatiftir yardımınız için tşk ederim ve umarım yüzünüz hep güler:)

Teşekkür ederim eşim yanımda değil o yüzden pekde gebelikle alakm yok heveslenip kan testide yaptirmak istemiyorum denerim tekrardan zaten yine negatif ise negatiftir yardımınız için tşk ederim ve umarım yüzünüz hep güler:)
Yaa o ne güzel dua ♥️ Çok teşekkür ederim Allah istediğin herşeyi gönlüne göre versin sende hep gül ve hep mutlu ol inşallah canım benim ♥️🥰

Miratech
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Testler bozuk dgildir resimleri atarmisiniz

Testler bozuk dgildir resimleri atarmisiniz
Screenshot_20210208-172153_Gallery.webp
Screenshot_20210208-172142_Gallery.webp
Screenshot_20210208-172141_Gallery.webp
Screenshot_20210208-172139_Gallery.webp
Screenshot_20210208-172137_Gallery.webp
Screenshot_20210208-172136_Gallery.webp
Screenshot_20210208-172134_Gallery.webp
20210208_172038.webp

Bende iliskiden 22 gün sonra yaptım bendede negatif devaminida getirdim yine yaptim negatifsnrm bende gebelik yok
22 gün sonra varsa çıkması gerekirdi. Sadece 22 gün önce mi denediniz? Belki ondan sonra denedikleriniz tuttuysa onlar daha çıkmıyor olabilir. Adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. Adetiniz düzenliyse o günlerde veya ondan önceki birkaç günde ilişki olmalıydı 😊

22 gün sonra varsa çıkması gerekirdi. Sadece 22 gün önce mi denediniz? Belki ondan sonra denedikleriniz tuttuysa onlar daha çıkmıyor olabilir. Adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. Adetiniz düzenliyse o günlerde veya ondan önceki birkaç günde ilişki olmalıydı 😊
22 gün sonra denedim zaten 1.5-2 aydır ilişkiye girmedik yani önceki aydan kalma bi iliski uzerine yapıldı bu testler

22 gün sonra denedim zaten 1.5-2 aydır ilişkiye girmedik yani önceki aydan kalma bi iliski uzerine yapıldı bu testler
O zaman yoktur muhtemelen. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın inşallah isteyen herkes bebişine kavuşur 🙏🏻🥰 (Benim de gebelik oldu ama 8.hafta kalbi durdu malesef 1buçuk yıldır istiyorum bakalım inşallah olur 🙏🏻)

O zaman yoktur muhtemelen. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Tüm yazılanları okuyamadım kusura bakmayın inşallah isteyen herkes bebişine kavuşur 🙏🏻🥰 (Benim de gebelik oldu ama 8.hafta kalbi durdu malesef 1buçuk yıldır istiyorum bakalım inşallah olur 🙏🏻)
Çok üzüldüm ama işte Rabbim büyük umarım istediğiniz tüm her seye kavuşursunuz mutlulugunuz daim plur umarım:) ❤💐

Back
X