• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik test adet gecikmesi

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
48
Adetim 6 gün geçti ve test sonucum böyle arkadaşlar 1 hafta boyunca hep adet olacak gibi belirtiler yaşadım bel ağrısı kasık ağrısı falan tam dedim oldum diye ama olmadım… hamileliğe dair hiçbir belirtim yok en ufak bir akıntım bile yok benim gibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum belki diye yazmak istedim. Yarın dr randevum var gidicem bakalım
2A275290-4596-4B3B-959C-6DBB01651390.jpeg

Adetim 6 gün geçti ve test sonucum böyle arkadaşlar 1 hafta boyunca hep adet olacak gibi belirtiler yaşadım bel ağrısı kasık ağrısı falan tam dedim oldum diye ama olmadım… hamileliğe dair hiçbir belirtim yok en ufak bir akıntım bile yok benim gibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum belki diye yazmak istedim. Yarın dr randevum var gidicem bakalım Eki Görüntüle 3138223
Maşallah hayırlı olsun gebesiniz 😊 bende de akıntı olmadi 9 haftalık olduk ama arada alıyor akıntı fazla dert etme belirtileri her gebelik bir değildir keyfini çıkarın 😊

Maşallah hayırlı olsun gebesiniz 😊 bende de akıntı olmadi 9 haftalık olduk ama arada alıyor akıntı fazla dert etme belirtileri her gebelik bir değildir keyfini çıkarın 😊
8 haftalık olduk ama hiç kan testi istemedi doktorum vermem gerekmiyor mu sizce

Back