Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin.InşAllah yardımcı olan çıkar. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı?Bebeklerimin ikisinide karnım da kalp durması sonucu kaybettim 3. hamileliğim için gebelik takibi yapan perinatolog arıyorum istanbul avrupa yakasında yardımlarınızı bekliyorum![]()
![]()
kan pıhtılaşma testini yaptırdım rahim filmini de çektireceğim ama doktor bulamadım henüzCanım önce rahim filmi çektirip kan pıhtılaşması testi yaptır ona göre penatologa git bunları senden isteyecektir zaten.zaman kazanmış olursun
Şuan gebe değilim canım 3. gebelik öncesi gitmek istiyorum ve sonra gebe kalırsam inşallah takiplerimi de yine perinatolog da yaptırmak istiyorum inşallah yardımcı olan olurAllah tamamına erdirsin.InşAllah yardımcı olan çıkar. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı?
teşekkür ederim cevabınız için memnun musunuz kendisinden ve muayene ücreti nedir ?Ben Alkan Yıldırım’a gittim. Bahçelievler’de. hamileliğimde bebeğimde hidrosefali+korpuz kolezum agenezi teşhis etti. Çapa’nın profesörü zaten. Oraya yönlendirdi. Gebeliğim sonlandırıldı. Daha sonra yine ona gittim. Kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükür.
Çok memnun kaldım. En son geçen Temmuz 600’dü. Bilgisine çok güveniyorum. Rahatlatıyor. Kalp hastası iki arkadaşım da takiplerini onda yaptılar. Yaşı ileri iki arkadaşım da ona gitmişti.teşekkür ederim cevabınız için memnun musunuz kendisinden ve muayene ücreti nedir ?
Canım ben Recep Has a gitmiştim detaylı utrasyona tanıdığım en iyi doktor ücret 900 TL benimde gebelik kaybım var.bu doktoru bir arastır istersenkan pıhtılaşma testini yaptırdım rahim filmini de çektireceğim ama doktor bulamadım henüz![]()
canım bende 2 bebeğimde de kendisine randevu aldım detaylı ultrason için ama gitmek nasip olmadı kendisi gebelik takibi yapmıyormuş ben 9 ay gebeliğim boyunca görünebileceğim bir perinatolog arıyorumCanım ben Recep Has a gitmiştim detaylı utrasyona tanıdığım en iyi doktor ücret 900 TL benimde gebelik kaybım var.bu doktoru bir arastır istersen
Canım ben 19 haftalık gebelik kaybı yaşadım.ardından ikinci gebeliğimde Arda Lembete gittim ama o bebeğimde 10.haftada karnımda öldü.sonra devam etmedim. Arda hocaya da iyi diyorlar ama çok pahalı geldi bana.tahlilleri felan çok yüksekti.canım bende 2 bebeğimde de kendisine randevu aldım detaylı ultrason için ama gitmek nasip olmadı kendisi gebelik takibi yapmıyormuş ben 9 ay gebeliğim boyunca görünebileceğim bir perinatolog arıyorum
Arda Lembet perinatolog mu canım ? özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum eğer doktoru bulabilirsem yoksa başka türlü maddi olarak çok da imkanım yok...Canım ben 19 haftalık gebelik kaybı yaşadım.ardından ikinci gebeliğimde Arda Lembete gittim ama o bebeğimde 10.haftada karnımda öldü.sonra devam etmedim. Arda hocaya da iyi diyorlar ama çok pahalı geldi bana.tahlilleri felan çok yüksekti.
Evet canım perinatolog.ben sadece bir kere gittim.ama araştırdığım kadarı ile iyi bir doktor kendisi.benim sağlık sigortam yoktu bu yüzden hatrı sayılır bir ücret ödemiştik.Arda Lembet perinatolog mu canım ? özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum eğer doktoru bulabilirsem yoksa başka türlü maddi olarak çok da imkanım yok...
Merhaba bende gitmek istiyorum ama ücretleri korkutuyor açıkçası ne kadar ödediniz acabaEvet canım perinatolog.ben sadece bir kere gittim.ama araştırdığım kadarı ile iyi bir doktor kendisi.benim sağlık sigortam yoktu bu yüzden hatrı sayılır bir ücret ödemiştik.
Canım gebeliğin başında gitmiştim rutin kontroldu.600 küsür muayene için di sanırım birde enfeksiyon var mı diye test yaptı hepsine 1000 tl civarı para vermiştik.Merhaba bende gitmek istiyorum ama ücretleri korkutuyor açıkçası ne kadar ödediniz acaba
Gerçekten çok yüksek demek gebelik boyu gidilse ne olurCanım gebeliğin başında gitmiştim rutin kontroldu.600 küsür muayene için di sanırım birde enfeksiyon var mı diye test yaptı hepsine 1000 tl civarı para vermiştik.
Özel sigortan var ise daha ucuza geliyorGerçekten çok yüksek demek gebelik boyu gidilse ne olur
Hayır yok benimÖzel sigortan var ise daha ucuza geliyor
Hamileyken mi hidrosefali teşhis edildi kaç mm idi sıvısı çift taralı mıyıdıBen Alkan Yıldırım’a gittim. Bahçelievler’de. hamileliğimde bebeğimde hidrosefali+korpuz kolezum agenezi teşhis etti. Çapa’nın profesörü zaten. Oraya yönlendirdi. Gebeliğim sonlandırıldı. Daha sonra yine ona gittim. Kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükür.
Hamilelikte mi teşhis kondu?iki taraflı su birikmesi mi ve kaç mm idiBen Alkan Yıldırım’a gittim. Bahçelievler’de. hamileliğimde bebeğimde hidrosefali+korpuz kolezum agenezi teşhis etti. Çapa’nın profesörü zaten. Oraya yönlendirdi. Gebeliğim sonlandırıldı. Daha sonra yine ona gittim. Kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükür.