• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik takibi yapan perinatolog yardım lütfen :( :( :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
Bebeklerimin ikisinide karnım da kalp durması sonucu kaybettim 3. hamileliğim için gebelik takibi yapan perinatolog arıyorum istanbul avrupa yakasında yardımlarınızı bekliyorum :( :(

Bebeklerimin ikisinide karnım da kalp durması sonucu kaybettim 3. hamileliğim için gebelik takibi yapan perinatolog arıyorum istanbul avrupa yakasında yardımlarınızı bekliyorum :KK43: :KK43:
Allah tamamına erdirsin.InşAllah yardımcı olan çıkar. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı?

Ben Alkan Yıldırım’a gittim. Bahçelievler’de. hamileliğimde bebeğimde hidrosefali+korpuz kolezum agenezi teşhis etti. Çapa’nın profesörü zaten. Oraya yönlendirdi. Gebeliğim sonlandırıldı. Daha sonra yine ona gittim. Kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükür.

Canım önce rahim filmi çektirip kan pıhtılaşması testi yaptır ona göre penatologa git bunları senden isteyecektir zaten.zaman kazanmış olursun

Allah tamamına erdirsin.InşAllah yardımcı olan çıkar. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı?
Şuan gebe değilim canım 3. gebelik öncesi gitmek istiyorum ve sonra gebe kalırsam inşallah takiplerimi de yine perinatolog da yaptırmak istiyorum inşallah yardımcı olan olur :(

Ben Alkan Yıldırım’a gittim. Bahçelievler’de. hamileliğimde bebeğimde hidrosefali+korpuz kolezum agenezi teşhis etti. Çapa’nın profesörü zaten. Oraya yönlendirdi. Gebeliğim sonlandırıldı. Daha sonra yine ona gittim. Kızımı sağlıkla kucağıma aldım şükür.
teşekkür ederim cevabınız için memnun musunuz kendisinden ve muayene ücreti nedir ?

teşekkür ederim cevabınız için memnun musunuz kendisinden ve muayene ücreti nedir ?
Çok memnun kaldım. En son geçen Temmuz 600’dü. Bilgisine çok güveniyorum. Rahatlatıyor. Kalp hastası iki arkadaşım da takiplerini onda yaptılar. Yaşı ileri iki arkadaşım da ona gitmişti.

kan pıhtılaşma testini yaptırdım rahim filmini de çektireceğim ama doktor bulamadım henüz :KK43:
Canım ben Recep Has a gitmiştim detaylı utrasyona tanıdığım en iyi doktor ücret 900 TL benimde gebelik kaybım var.bu doktoru bir arastır istersen

Canım ben Recep Has a gitmiştim detaylı utrasyona tanıdığım en iyi doktor ücret 900 TL benimde gebelik kaybım var.bu doktoru bir arastır istersen
canım bende 2 bebeğimde de kendisine randevu aldım detaylı ultrason için ama gitmek nasip olmadı kendisi gebelik takibi yapmıyormuş ben 9 ay gebeliğim boyunca görünebileceğim bir perinatolog arıyorum

canım bende 2 bebeğimde de kendisine randevu aldım detaylı ultrason için ama gitmek nasip olmadı kendisi gebelik takibi yapmıyormuş ben 9 ay gebeliğim boyunca görünebileceğim bir perinatolog arıyorum
Canım ben 19 haftalık gebelik kaybı yaşadım.ardından ikinci gebeliğimde Arda Lembete gittim ama o bebeğimde 10.haftada karnımda öldü.sonra devam etmedim. Arda hocaya da iyi diyorlar ama çok pahalı geldi bana.tahlilleri felan çok yüksekti.

Canım ben 19 haftalık gebelik kaybı yaşadım.ardından ikinci gebeliğimde Arda Lembete gittim ama o bebeğimde 10.haftada karnımda öldü.sonra devam etmedim. Arda hocaya da iyi diyorlar ama çok pahalı geldi bana.tahlilleri felan çok yüksekti.
Arda Lembet perinatolog mu canım ? özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum eğer doktoru bulabilirsem yoksa başka türlü maddi olarak çok da imkanım yok...

Arda Lembet perinatolog mu canım ? özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum eğer doktoru bulabilirsem yoksa başka türlü maddi olarak çok da imkanım yok...
Evet canım perinatolog.ben sadece bir kere gittim.ama araştırdığım kadarı ile iyi bir doktor kendisi.benim sağlık sigortam yoktu bu yüzden hatrı sayılır bir ücret ödemiştik.

Evet canım perinatolog.ben sadece bir kere gittim.ama araştırdığım kadarı ile iyi bir doktor kendisi.benim sağlık sigortam yoktu bu yüzden hatrı sayılır bir ücret ödemiştik.
Merhaba bende gitmek istiyorum ama ücretleri korkutuyor açıkçası ne kadar ödediniz acaba

Merhaba bende gitmek istiyorum ama ücretleri korkutuyor açıkçası ne kadar ödediniz acaba
Canım gebeliğin başında gitmiştim rutin kontroldu.600 küsür muayene için di sanırım birde enfeksiyon var mı diye test yaptı hepsine 1000 tl civarı para vermiştik.

Hamileyken mi hidrosefali teşhis edildi kaç mm idi sıvısı çift taralı mıyıdı🙏🏼

Hamilelikte mi teşhis kondu?iki taraflı su birikmesi mi ve kaç mm idi🙏🏼

Back