Gebelik süreci

ATA23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
2
0
1
32
Merhabalar ben ilk gebeliğimi 9. Haftada kalbi durduğu için kaybettim şimdi 8 haftalık gebeyim bir doktor coraspin önerdi ama benim kan sulandırıcı ilaçlara alerjim olabilme ihtimalim var sonra bir perinatolağa gittim hayır kullanma dedi onu kullanmanın düşüğü engellediğine dair bi kanıtta yok zaten dedi aslında içimi rahatlatmıştı ama şimdi tekrar bi acaba mı oldum yardımcı olur musunuz?

İki gebelik kaybından sonra biri 11.hftada kalp durması genetik test yaptırdım iki gende heterozigotluk vardi ve hamile kalır kalmaz perinatolog ile görüştüm bana kan sulandırıcı iğne ve coraaspirin önerdi bu sekidle sağlık doğum yaptım egerki gerekli testler yapıldıysa içiniz rahat olsun ztn perinatolog ile görüşmüş sunuz

Bulunduğum yer bir ilçe ve kimse bana bebeği patalojiye gönderebiliriz ya da şöyle şöyle test yapabiliriz demedi herkes normal çok kafaya takma ilk gebelikte olur dediler o yüzden hiçbir test yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…