Gebelik şüphesi

Miray88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
310
5
16
34
Antalya
Kızlar 20 hatalık gebe olup anlamamak mümkün mü?20.haftada anne de yada vücutta ne gibi değişiklikler olur?

Kızlar 20 hatalık gebe olup anlamamak mümkün mü?20.haftada anne de yada vücutta ne gibi değişiklikler olur?

Mümkün degil cnm yirmi haftalık. Bebek. Tekme atar mutlaka hissedersin ayrıca zayıfsan hafif göbeğinde cıkar yani bebeğin hareketlerini hissedersin

Son düzenleme:
Mümkün degil cnm yirmi haftalık. Bebek. Tekme atar mutlaka hissedersin ayrıca zayıfsan hafif göbeğinde cıkar yani bebeğin hareketlerini hissedersin

Cnm bn Ekim'de sürtünme ile beraber oldum içime girmedi dışarı boşaldı bide.her ay düzenli adet oluyorum iki test yaptım Kasım ve Ocak'ta negatifti.ama bnm içimde hala şüphe var acaba mı die?zayıf değildim ayva göbeğim vardı zaten o yüzden onu pek anlamıyorum ama aynı şeyleri giyiyorum hala

Ben doğuma kadar aynı şeyleri giydim hep. Adet oluyo musun düzenli.? Eğer oluyo san yoktur hem dediğim gibi olsa hareketleri. Mutlaka hissedersin tekmeler. Felan. Ama içinde hala bi kuşku varsa kan tahlili yaptır için rahat. Eder

Cnm her ay düzenli adet oluyorum hiç sekmiyor ve 5 gün sürüyo fark yok yani.haklısın ama kan tahlili yaptıramıyorum sigorta babamdan gözüküyor gittiğim özelde de pahalı Öğrenciyim malum 40 tl.peki Cnm eczanedeki testler güvenli mi Aralık adetinden sonra Ocak'ta yaptım negatif çıktı doğru sonuç veriyor mu bunlar?

Anladım. Cnm doğru. Sonuç veriyo ewet ben onunla öğrendim hamile. Olduğumu. Korkma cnm değilsin dir bi daha kine de dikkatli ol riski alma hele de öğrenciysen

Cnm bi daha böle bişey yaşamayı düşünmüyorum.peki bişey sorcam bebek karnına bastırdığında eline gelir mi yada kordon bağının varlığını sen hisseder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…