tuze Küçük yamuk parmak. Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 835 24 318 Ankara 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi arkadaSHE #21 aaaaa çoookkk sevindim,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
arkadaSHE Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 191 0 96 Ankara 29 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi arkadaSHE #22 ben adet oldum arkadaşlar 7 gün gecikme ile.demek ki bu hapları bırakınca illa bi gecikme yaşanıyor hemen hamile psikolojisine girmemek lazım.. Arkadaşım senide tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün şimdiden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ben adet oldum arkadaşlar 7 gün gecikme ile.demek ki bu hapları bırakınca illa bi gecikme yaşanıyor hemen hamile psikolojisine girmemek lazım.. Arkadaşım senide tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün şimdiden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
E erersoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2012 6 0 36 İstanbul 29 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi arkadaSHE #23 Merhaba Arkadaşlar, Bu sabah doktora gittim ancak keseyi göremedi birde belki dış gebelikte olabilirmiş , kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum . canım sıkıldı biraz. bakalım, öğleden sonra doktor ile görüşücem. erken sevindik sanırım Hayırlısı diyelim artık.
Merhaba Arkadaşlar, Bu sabah doktora gittim ancak keseyi göremedi birde belki dış gebelikte olabilirmiş , kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum . canım sıkıldı biraz. bakalım, öğleden sonra doktor ile görüşücem. erken sevindik sanırım Hayırlısı diyelim artık.